Recapitulation of Norse Finance AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 30th January, 2021
Time: 18:00 UTC

The Norse Finance team was represented by @Loki0x who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Norse Finance project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the project Norse Finance?

ANS: I am Loki from Holland. I have been working as Software Engineer/project manager in the last 4 years for different companies. In crypto since early 2018.

I have been working in OD1N TYR and Vana projects before.

Norse is my last project which is a farming coin

It is based on HIGH apy. Rewards will be halved every week.

Q2: What critical problems does Norse Finance? solve that existing solutions are not solving and what’s the competitive advantage?

ANS: There are many farming projects out there.

Most of them are having low APY. Norse focus on high APY and lowers each week.

Early investors will have the advantage

Later when price will stabilize (we are almost there) more people will come to farm NFI. Late investors can make use of this oppurtunity to buy NFI now and make chance to farm THOR which will come in 2 weeks.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines?

ANS: We have successfully activated our 4 pools. Investors that stake their coin are making good profit.

Our previous investors who were in OD1N and THOR can also stake their coin to farm NFI.

Our next target is Thor

Thor will be the new token in our ecosystem

It will be farmed by staking NFI

Details will be announced soon.

Soon good how Many Supply Have THOR?

We think about 10.000 supply

It may change until the launch...

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: There was a recent misunderstanding that occurred in relation to the total supply and the minting needs, what has been done to clear everything up and avoid further FUD?

ANS: Thanks for this question. Most people didnt read our Medium article. THose minited tokens were the tokens for the Reward pools. Which is 4500 for ETH-NFI 1500 for NFI pool - 500 for OD1n and TYR. Rewards are being minted every week until we reach 20.000 total supply (it is at 12770 now)

Q2: I see that you will have the NFT rewards and Thor released very soon. How will the NFT rewards be distributed and who is eligible to receive these NFT rewards? Can you kindly explain more on Thor?

ANS:

NFT rewards will be distributed for the ppl who stake x amount of ETH-NFI and NFI tokens. AMount is not decided yet. We will take a snapshot somewhere this week and those ppl will get NFT.
Here is the NFT

We were planning to do Audit first but we will pass this because we have did a small audit on the contracts by a advanced dev. We have renounced ownership on all contracts btw.

Q3: What’s the biggest focus plan for $ NORSE right now, can you share with the AMA LOVERS community, are you building and developing a product? Is there a plan for $ NORSE in 2021 to lock and burn unsold tokens later? Is there cost control, security and flexibility?

ANS: NFI will be the main token in the eco system. It will be used everywhere.

Q4: 1: There have been different hacks recently. So how is Norse Finance currently protecting their website and how safe are users funds now and later?
2: Which other pools are you planning release after OD1N and TYR?

ANS: We have been attacked by a guy twice. We are now behind ddos protection and our website is getting maintained regularly.

Q5: When will the sale take place? Will NORSE carry all of the $ NFI tokens on sale? Is there a white paper that NORSE has issued? Is there a total supply of $ NFI spent on Uniswap? Has NORSE applied sales and listing prices?

ANS: Sell was last week on 23 Jan. Whitepaper link is in our group pinned message.

Q6: Regarding staking, what is the minimum staking period on NORSE and what is the staking period for? Can investors target the desired staking? What is the advantage of staking at NORSE? And are there any benefits that investors get after staking and having $ NFI tokens?

ANS: We dont have minimum staking period. Investors can stake unstake and claim whenever they want. There is also no stake/unstake fee on the contracts. There is a counter on our website which shows the APY. Investors can go on our website and connect their wallet to see the APY. On long term staking users can make lots of profit.

Q7: At the moment, there only four pools on Morse staking program: ETH-NFI, NFI, OD1N and TYR.
When you’ll add more pools?
#BTCCB

ANS: No are not planning to add more pools. We will keep it like this.

CONCLUSION:

First of all I want to thank everyone who are following our AMA now.

If you have any question that is not answered, feel free to join our group https://t.me/NorseFinance and ask your question. Our team will try to answer it.

Please visit https://norse.finance/ to see our staking pools

Social media Links Below:

Website: https://norse.finance

Telegram: https://t.me/NorseFinance

Twitter: https://twitter.com/NorseFinance

Medium: https://norsefinance.medium.com

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.