Recapitulation of PlayPad PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 16th October, 2021
Time: 12:00 PM UTC

The PlayPad PROJECT team was represented by @Playpad_green who judiciously shared with us detailed knowledge and information about PlayPad PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on PlayPad?

ANS: Our team is not open to the public. Our team is only open for B2B. And it has been verified (doxxed) by reliable sources. You can find the profiles of our advisors on our website. They have a lot of experience in this field. Also, there are 2 developers in our team who are experienced from other projects before.

Q2: Can you introduce PlayPad, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS:

PlayPad is first IDO platform for VR, Gaming & Play2Earn projects in metaverse, multi chain supported, unique tier allocation and fully decentralized.

The most important and different feature of the playpad is the vesting model. It encourage the investors to hodl PPAD Token.
I strongly recommend that you review it. It aims to launch especially microcap gamefi projects in metaverse.

Here is the relevant documents:
https://playpad.gitbook.io/playpad/

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: You can find our roadmap here. PlayPad is just started it’s road. We are growing day by day.
We are currently preparing for private and public sale. We will have good announcements soon.
https://adventurous-mars-1fd.notion.site/c12f56f4bea942d48d853720ae3d1a78?v=73365855dd6845bfbd6e5103199afd6c

Stay tuned and join us:
https://t.me/playpadcommunity

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: So far, we have agreed with the team of Helmet, Twinci, Moonstarter, and Memehunter. At the same time, our negotiations continue for the http://Gate.io startup.

So PlayPad will launch on Gate?

We are working on it, we can make a surprise :)) 👀

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics, and Utility of $PPAD tokens?

ANS:

PlayPad is a micro cap project, market cap is only $95,700, Unlock periods are more fair than most projects.

Please check the details.
https://playpad.gitbook.io/playpad/tokenomics

As i said before, utility of our token is related with our allocation algorithm. We extreamly suggest to review it.

Here is the link again:
https://playpad.gitbook.io/playpad/

Q6: How close are we to the launch of $PPAD ?

ANS: We hope to finalize everything till to first week of november.

PlayPad is not only a project also a company, so the procedures take a little longer than they should.

Like legal requirements.

So we should expect the IDO early November 😎

absolutely.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: In PlayPad, what is DQ Allocation system? How to participate on DQ Allocation system and what is the benefits of the DQ Allocation system?

https://twitter.com/loki0255/status/1449337851770904584?t=tYUMWm7vP12kQ5xzZJz1_w&s=19

ANS:

Here is the details about DQ stake model. We haven’t any static tier system.
Vestings vary in direct proportion to your commitment to the project.

Q2: You are pleased to announce a close relationship and collaboration with our new partner memehunterio⁣. Can you tell us what is unique about this platform? and what are the advantages for users and projects ?

https://twitter.com/hukaeabc/status/1449350210434449412?t=JEdn30dUjyfAE0f87qsOSg&s=09

ANS: Meme Hunter knows a lot of people from the crypto ecosystem. They will support us in the private sale and public process. If we're doing an AMA right now it's thanks to Memehunter. :)) 🙌🏻

Q3: As an investor, can you give me a reasons why I should buy Playpad token or stake my token
What is the Unique attribute of your tier allocation system ?What are the Benefits of the DQ Allocation System. Then, talking about the DQ Stake model that accepts IDO participation, on a Day/Time Based Tier System, can we liken this system to a First come First Serve Model in IDO or is it different ?

https://twitter.com/talk2fatty01/status/1449346757125570565?t=zX6My-nHyVEln8S3kcCVJQ&s=19

ANS: I have not come across a similar model in any other project before. If you are looking for microcap game-fi projects in the Metaverse, you can prefer to hold the PPAD token.

Q4: To participate in IDOs on the PlayPad platform, what is the minimum amount of $PPAD tokens required to have? Do I just need to hold the tokens in my wallet or I will have to stake them? If I am staking, how long will it be and what will be the APR? Can you give the brief analysis of the Allocation tiers for IDO?

https://twitter.com/dhikirrah/status/1449262050853670917?t=Rel6lIm0lGp4b5_nClmocw&s=19

ANS: If you stake more than 5000 PPADs, you can benefit from both the prize pool and the IDOs. However, if you hold a number of PPAD tokens under 5000, you can only benefit from the prize pool. And your vestings depends on how long time you have staked PPAD and how many PPAD tokens you have. In Staking, every deposit is different and unique. There is no lock, but if you want to withdraw within 20 days of deposit, you will pay a penalty.
and if you withdraw your PPADs, and if it is below 5000, your vestings becomes 0 again.

Q5: 🌻I read PlayPad basically supports Binance Smart Chain and Avalanche ecosystem. Does Playpad support other networks? If so what would these networks be?

https://mobile.twitter.com/Rszamora86/status/1449195979987632128

ANS: Token will be on BSC and platform will support Avalanche, Ethereum, Polygon and other EVM supported chains.

Q6: Why did you choose to launch on Moonstarter, considering the fact that are lots of other popular launchpad?
For how long will the vesting token be locked for before staking?
Have you conducted an auditing of your source code?
And are the steps for the private sale & when is it?

https://twitter.com/BHollarlekan/status/1449247614034132992?t=qqMtF5_pe-3W6hCN9FeKYg&s=19

ANS: We chose Moonstarter because they do a good job and we trust them.
We will work with PeckShield or Hacken to audit our smart contracts.
For now you can review our github.
https://github.com/PlayPad0

Q7: This project is open to add possible extra features, new? What is the maximum advantage of this project? How will you incentivize the loyal community that supports you?

https://twitter.com/arbestefy/status/1449343802410479619?t=PQr3tPBq6j6z_B0m0XBoDQ&s=19

ANS:

In addition to IDOs, we will provide our investors with a prize pool and a farm pool.

Here is the table for 3 years for our staking and farming plan.

Also our investor will have farm pool on ApeSwap they can deposit their PPAD tokens and can get $BANANA

Q8: What amount of PPad tokens does a participant need to have in order to stake to gain access into the PlayPad launchpad?

https://twitter.com/Joseph_agbai12/status/1449166970654535682?s=20

ANS: They just need to have $PPAD token and stake them.

Q9: I love the creativity and technology PLAYPAD has put in place to improve IDO lunches. But my question is, why is PLAYPAD launchpad limited to only metaverse projects? What is the reason for only lunching metaverse projects? Also what mechanism or method are you going to use to protect users from scam projects that could rug in the future ?

https://twitter.com/ijustwanttowinw/status/1449350085851193344?s=21

ANS: It is not limited to the metaverse, but our primary target will be the projects in the metaverse.

Playpad is also a company, all transactions proceed in accordance with legal procedures and all investors and project owners must provide KYC information. And we will not work with any project without knowing the project owners adequately.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

I guess these are will be enough
https://t.me/playpadAnn -> Announcement
https://t.me/playpadcommunity -> Community
https://linktr.ee/playpad -> Linktree

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.