Recapitulation of POLKALLY PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 10th May, 2021
Time: 14:00 UTC

The POLKALLY PROJECT team was represented by @Chloepolkally who judiciously shared with us detailed knowledge and information about POLKALLY PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on POLKALLY?

ANS: So my name is Chloé, I'm french and I live in France

I'm a painter & 3D modeler

Let me share my portfolio

https://chloebt.artstation.com/

I'm also the Polkally CEO

We have a core team of six people, five of them are also french

As well as dozen of partners such as VCs or influencers

Since we launched Polkally at the end of February, several incredible investors have joined our project.

Want to know more? 🤔

Then read this Medium article! 😜

Follow us on Twitter
Follow us on Medium
Join our Telegram Group
Join our Telegram News Channel

Retweet: https://bit.ly/3vFqTfL

You can find the names of our backers in this Medium article.

Q2: Can you introduce POLKALLY, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Polkally is a P2P marketplace project for NFTs, powered by Polkadot and EVM-based blockchains

Let me share a list of the core features of our upcoming platform

Decentralized KYC, based on IPFS

A dynamic auction system, to sell artworks at the best price

Compatibility with all EVM compatible networks as well as Polkadot

NFTs exchangeable for physical artworks, thanks to partnerships with private art galleries

The Polkally DAO, to allow KALLY token holders to participate in the whole decision-making process

The main goal is to bring a seamless NFT experience to art lovers, a platform that is interoperable, easy to use & that respects your privacy.

Q3: Can you briefly tell us about the achievements of Polkally upto the moment and the future plans?

ANS: So we're currently closing our token sale thanks to a dual-IDO

The first one with Zeroswap (ZeeDO) and the second one with Poolz

We're mainly focused over marketing & early partnerships right now, we're participating to a lot of different AMAs, a lof of different calls, in order to spread the word about our project

But we expect the first version of our protocol to go live before the end of Summer 2021.

Q3: Can we still participate or its late?

ANS: You can still participe if you're staking ZEE or POOLZ tokens

We are organizing a public sale on Poolz and Zeroswap during May!

If you want to know more this dual-IDO, make sure to read this Medium article! ☺️

Follow us on Twitter
Follow us on Medium
Join our Telegram Group
Join our Telegram News Channel

Retweet; https://bit.ly/3haqFcu

Here is the Medium post related to our dual-IDO.

Q4: Have had new partners recently?

ANS: Nothing official yet (except with the few VCs mentioned above) but that's in the pipes

Talking about the token $KALLY

I learnt the token is yet to be generated

When do we expect the TGE?

Our smart contracts has not been deployed yet

TGE should happen soon after the end of our dual-IDO, on May 19th 2021

But nothing official yet

People can join https://t.me/polkallynews if they don’t want to miss the news.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: How can we be sure that Polkally's code is reliable and Why do you want to have your Smart Contracts audited by external teams once coded?
https://twitter.com/FemiOyinloye8/status/1391761649296621576?s=19

ANS: Audits are needed to make sure that the code is flawless

Since our smart contracts will handle assets (KALLY tokens as well as NFTs) we have to make sure they're properly coded so that people won't lose money

Q2: Since Polkally was created with specific market target of Amateur artists and Art galleries and collectors. How then can we, ordinary users participate and support the growth of the Polkally Project?
https://twitter.com/kerzy_f/status/1391761251101982723?s=19

ANS: Polkally is decentralized by nature so everyone will be able to use our protocol once available.

Q3: 50% of the transaction fees goes to the Project treasury, is the transactions really transparent that it can't be traced?
https://twitter.com/ORaph15/status/1391753138181447683?s=19

ANS: All the TXs will be handled by smart contracts you can verify in an on-chain way, which makes everything transparent.

Q4: How does security be have for the user what are the keys of it to keep the assets safe in case of any type of hack or scam?https://mobile.twitter.com/Pinlube/status/1391760015552389127

ANS: The platform will be fully non custodial, it means that:

-your assets never leave your wallet
-we do not have any control over your account, since we do not know what your private key is.

Q5: Projects like $RARI, $Opensea and the likes have gained alot of recognition and users as far as NFT is concerned, they have a very huge market cap and notable partners supporting them. Can you tell us the innovations Polkally intends to to bring in to help it compete greatly with such projects? How confident are you that users would abandon them for Polkally?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1391761574818455553?s=19

ANS: Polkally will fill the current gap in the NFT ecosystem, by connecting different blockchain protocols and their NFTs together

Being able to move NFTs from one chain to another is very exciting

Our users will be able to choose the network of their choice, which makes the protocol truly open & resilient.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Website: https://polkally.com

Twitter: https://twitter.com/realpolkally

Medium: https://medium.com/@polkally

Telegram Group: https://t.me/polkally

News: https://t.me/polkallynews

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store