Recapitulation of POLTERGEIST PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 13th February, 2021
Time: 14:00 UTC

The POLTERGEIST PROJECT team was represented by @Dappcentre who judiciously shared with us detailed knowledge and information about POLTERGEIST PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the POLTERGEIST Project?

ANS: Hey! My name is Daemon and I am one of the founders of Poltergeist Exchange.

Poltergeist is a crypto currency exchange with a focus on anonymity and privacy coins.

Poltergiest Exchange offers private trading, very low fees, and an amazing user experience.

As amazing as our exchange is, the real magic happens with our native token GHOUL. GHOUL holders receive 100% of trading fees, voting rights, future staking rewards and more!

SIgn up NOW at

www.poltergeistexchange.com

Q2: Can you introduce the POLTERGEIST Project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: Exchanges, due to regulations, have been and will continue delisting privacy coins, and Poltergeist will be there waiting.

Poltergeist is a privacy exchange that offers anonymous trading on privacy coins. Later this year we will offer additional features such as staking, farming, and more!

Poltergeist Exchange launched just last month, on Jan 31st! We have some of the lowest trading fees on the market and collect no personal information from users. We will be launching more products and features soon! Check out our roadmap for more info!

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: The biggest milestones we have achieved so far is selling out the GHOUL private sale in January, and launching Poltergeistexchange.com a few weeks ago.

Coming up we have an airdrop TODAY (if you sign up to our exchange in the next 2 hours).

Tomorrow is the GHOUL public token sale!

March 1st GHOUL will be listed on Poltergeist and UniSwap with locked liquidity.

Second Segment Live Questions

Q1: Since you plan launching your mainnet this year, what will happen to the erc20 GHOUL? Will they be swapped? If yes, at what ratio will it be and won't this affect the value of the tokens negatively?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1360591808162635776?s=19

ANS: Yes later this year there will be a swap for the ERC20 GHOUL to the main net GHOUL coin. It will be a 1:1 swap.

Q2: Can you tell us describely about $GHOUL public sale on 14 February? What will be the price and what is the minimum and maximum Investments?
https://twitter.com/Ontortk/status/1360591673923756039?s=19

ANS: We don't charge any listing fees.

We only list privacy coins and privacy oriented proejcts that are active and are open to listing any projects that meet those criteria.

The GHOUL public sale will happen tomorrow, Feb 14th, on PoltergeistExchange.com

40% of the GHOUL supply will be sold at $0.0125 USD. 1.25 million market cap

There is no min/max

Q3: Poltergeist send all trading fees to GHOUL holders, so how Poltergeist generate it's incomes to keep growing? Also do you have any withdraw lists fees?
https://twitter.com/ZamoraJoana/status/1360587784138858497?s=20

ANS: Yes 100% of trading fees go to GHOUL holders.

Poltergeist Exchanges receives funding from the token sales, as well as in the main net proof of stake blockchain, the dev fund will get a small reward every block.

Q4: Do users of Poltergeist Exchange have to do KYC to enjoy all the features it has to offer? How secure is Poltergeist Exchange?
https://twitter.com/nzekenobi1/status/1360563733009989634?s=19

ANS: No. We collect no personal info.

Q5: The biggest challenge that any exchange ( specially a CEX like you) is the volumen, without volumen a CEX is boring and painful to use, so how Poltergeist ensure its volumen? Do you have any incentives to user to use your platform instead others CEXs?
https://mobile.twitter.com/TonyMon253/status/1360587362225565698

ANS: We have lots of ideas on how to solve liqiditiy issues, but the truth is, privacy coins are going to be delisted form major exchanges as more and more burdensome regulations around the world are passed, and Poltergeist Exchange will be waiting for them.

We are really early to the party on this one 🙂

Q6: Can you tell us the token structure of $Ghoul? How many of your token was allocated for private sales, public sales, etc? Are there any reserved for the team?
https://twitter.com/purifyucha/status/1360576797864304643?s=19

ANS: 20% Private Sale (Sold out)
40% Main Sale (Feb 14th)
15% Team
15% Dev Fund (1 year lock up)
5% Marketing
5% Uniswap Locked Liquidity.

Q7: Is there a minimum and maximum amount of tokens that a user can buy during the public sales that will be starting tomorrow? What benefit will it be for a user who partakes in the public sales?
https://twitter.com/jakenoinc/status/1360566553071222785?s=19

ANS: No min/max

Ghoul holders receive

*100% of trading fees on Poltergeist Exchange

*Reduced trading fees

*Voting rights

*Future proof of stake rewards

*And more.

Q8: Incentives, loans and Insurance, usually these three factors are owned by the defi project, what about the POLTERGEIST project, do you have it too, if you have and how can we get the three factors you have?
https://twitter.com/JinJrx/status/1360585465070383106?s=19

ANS: Leverage, farming, and more are coming 🙂

Q9: What is the main vision that your project wants to achieve in the cryptocurrency market? Obviously the entire space will experience huge growth in the coming years, but what role would you like your project to play in this?
https://twitter.com/asepsur58799258/status/1360591905797459972?s=19

ANS: We are building the worlds first cross chain privacy DEX.

Q10: You have a GHOUL Public Sale scheduled for February 14th. How much is allocated for this and at what price? How much GHOUL can I buy and can I use it right away?
https://twitter.com/Pradana37433809/status/1360590353758257159?s=19

ANS: The public sale is tomorrow yes! Price per GHOUL is $0.0125

GHOUL opens for public trading March 1st on Poltergeist and Uniswap with locked liquidity.

Q11: What is the inspiration behind having an encrypted chat on Poltergeist exchange?
https://twitter.com/dcrypticcrypto/status/1360587464734363650?s=20

ANS: The concept of a troll box used to be a big thing in crypto. I way to chat with people trading.

We are going to really bring this back in a really cool and secure way.

CONCLUSION:

It was fun thanks for having me!

Please join our telegram group https://t.me/poltergeistexchange and don't foget you still have 2 hours to sign up to get the FREE GHOUL airdrop! Sign up now at https://www.poltergeistexchange.com

Have a great day everyone!

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store