Recapitulation of QuiverX AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 3rd November, 2020
Time: 16:00 UTC

The QuiverX team was represented by @Y0giJi. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background, also if you have a team you can introduce them

Ans : Sure thing,

My name is Ivan I am the CEO of QuiverX Capital, I have a background in project management and business management working with both the United States Marine Crops and Fortune 500 companies such as SAIC. I have certificates in Lean Six Sigma and others and I am currently finishing up a Masters Degree in Chinese medicine and philosophy.

My business partner Mike has been in sales for many years and has a post graduate degree currently working as a licensed acupuncturist.

Q2 : Can you introduce the QuiverX project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitve advantage

Ans : QuiverX Capital is essentially looking to add a new dynamic to what’s possible with cryptocurrency by bridging crowdfunding similar to how a presale is conducted with small and medium business. By providing a decentralized means of raising capital through the use of liquidity pools and LP tokens similar to uniswap. We based our business model off of start engine which is currently one of the number one crowdfunding platforms in the world.

https://www.startengine.com/raise-capital
It’s a great business model currently crowdfunding raises 8.5 billion dollars annually and we hope to tap into a small percentage of that.

We know it may not be for everyone but the crypto market has over 250 billion dollars in it with not much to do other then to buy sell and hold. Now stake and farm but we believe this new dynamic will open up a lot of opportunities for investors and business alike

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : Yes definitely:

1. Processing of LLC with Nevada SandBox program
2. Hired team to include;
Legal advisors, development team, marketing team, strategic crypto advisors.
3. Conduct successful presale and list on uniswap raised 380k
4. Create partnerships;
BlockCard, Ferrum Network, LID Protocol, DexTools, Token Minds, Platinum Crypto Trading Academy
5. Launch successful staking platform;
Our first pool closed in under an hour
6. Develop mobile wallet to be released in 4-6 weeks
7. Begin development of QuiverX Market place
8. Launch derivative token xEarn farming rig protocol.

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : QuiverX has 3 staking programs, staking pools 1, 2 and 3. What are the differences and advantages of each of these staking pools?

Ans : So the three staking pools are to add flexibility to our staking program allowing people who stake for longer greater rewards for their longer commitment.

Also the pools were split to be two weeks apart to give people who missed the first pool a chance to enter.

More on our staking program can be found here:

https://link.medium.com/nKQa7bvh7ab

We also have the xEarn yield farming protocol which is a 20k total supply fair farming no presale governance token.

https://link.medium.com/IehZVpCh7ab

Q2 : How did Amazon web services contribute to your wallet security to ensure data security and how do you evaluate the success of Amazon web services in this area?

Ans : As many know amazing is a top notch company with first rate security. Rather then using one of the run of the mill hosting platforms for our site we decided to pay the extra money to amazon for that added level of security.

Amazon is not someone we list as a partner we just wanted to highlight our use of their services since they are top notch.

Q3 : How does @QuiverX5 create the bridge between the digital and physical world? What is the real life use case of your Token?

Ans : Great question, as things stand the use of digital assets are limited and investing as an individual in business is hard unless your an angel investor or get lucky enough to know someone who can get you a seat at the table.

It is getting increasingly hard for business also to secure capital through the traditional market. Especially during this time.

Our proposal is to create a platform that removes third party money men and connect business and investors together at a lower barrier of entry then typically required while giving complete transparency and freedom to invest.

The QuiverX utility token is a means of paying for services, listing fees, marketing fees and other on the QuiverX platform.

It’s also used by investors to have reduced fees and access to listing before its open to the general public which incentives people to hold.

Additionally we plan to offer other incentives to QuiverX holders and with our governance token xEarn offer a chance to upvote community projects receive returns from the platform and access the xEarn community portal where investors and business can freely exchange ideas via chats and forums.

Q4 : Is it necessary to lock my assets when staking on the QuiverX platform? If so, how long is it necessary? Are the currently set APY % permanent or can they be changed in the future?

Ans : It is necessary to lock however, we have made our staking program very flexible with early release in as little as 15days for our 60day pool and only 60days for our 242 day pool.

Currently the APY for this round of staking is 74% - 33% APY

More information can be found in our staking articles.

But rewards will change depending on the market. We will always strive to remain competitive without hyper-inflating or over saturating our market.

Staking details and rewards: https://link.medium.com/nKQa7bvh7ab

Q5 : Can you explain what the QuiverX Card is for? Can it be used in real life?

Ans : Sure thing we are working with blockcard which is the only certified crypto visa retailer on the market to truly offer a crypto functioning visa that can be used like any other visa anywhere visa is accepted.

What this means for the QuiverX platform is investors and business will be able to access their funds as needed in real time.

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : 1. Do you have any plans to attract non-crypto investors to QuiverX Because it is the success of a project to get more investors who are still not in the crypto world specially as a new project entering to crypto.What are the plans to increase awareness about QuiverXaround in non-crypto space? And which region is in your mind?

2. DeFi and Dapps are two pillars primed to rule cryptocurrencies, what's your strategy to DeFi and Dapps to QuiverX?

Ans : Yes definitely through marketing and target selecting our audience specifically reaching out to people already using fiat based crowdfunding platforms.

QuiverX is defi by nature and our website and wallet will include many dapp in order to promote functionality and ease of use.

Q2 : How long will the pools will be open for before being closed for staking?

Ans : The pools will be open for 7 days and will have 7 days between each pool. Please see the dates in the medium article.

Q3 : I have a few questions about the team, how many developers are working on the project?

Ans : 12 developers, 2 marketing companies 7 people total and 3 advisors.

Q4 : How can we get xEarn tokens on yield farms on #QuiverX? and how it works for us to follow.

Ans : Anyone can farm xEarn

https://farm.xearn.capital/

xEarn has 5 pools
XRN / eth
XRN / QuiverX
QuiverX/ eth
Tether
Usdc

Q5 : I am a crypto investor and I only care about prospect of a crypto that I chose, tell me the reason why I should choose your project over the existing one ? What is your coin advantage that can convince me to change from my favorite token ?

Ans : Because with QuiverX as an investor rather then depending on the state of the market your returns will be based on your ability to invest in successful business which can give you a competitive edged if you are a savvy investor and because the platform focuses on community it gives investors who may be new a chance to learn and grow as well as benefit from those with more experience.

Q6 : The QuiverX card in which parts of the world is it available?

Ans : It will depend on the regulations of your specific region

Q7 : How do I purchasing QuiverX native token and what is QuiverX card?

Ans : You can find QuiverX and xEarn on Uniswap

QuiverX: https://uniswap.exchange/swap/0x6e0dade58d2d89ebbe7afc384e3e4f15b70b14d8

xEarn: https://uniswap.exchange/swap/0xe53940db3ce1ccc33375129b6e211b39221035e4

Q8 : How good is your mobile app security?

Ans : Mobile app security is our primary focus! Our team at openxCell has built many mobile wallets and crypto exchange and have not had any security breaches to this day.

https://www.openxcell.com/

Q9 : What is your strongest advantage that you think will make your team leading the market? In contrast, what is your weakness? How do you plan to overcome it?

Ans : Our strongest advantage is our ability to innovate and and implement. One of our disadvantages would be not having a strong background in IT.

I believe having strong business skills and knowledge on how to run and manage a business will help us overcome our disadvantage and specifically we to balance this offset have and will continue to work with experienced IT/software engineers to make sure our project is successful

Q10 : Why name QuiverX?

Ans : QuiverX is a portal for decentralized finance and just like a quiver which holds many different arrows we intended to host many different projects and offer many different projects with X as an undefined exponent.

Q11 : What is your strongest advantage that you think will make your team leading the market? As I know a strong community is very important for every project. Do you plan to be a local or global project? What strategy will be used to expand the community?

Ans : We have a very strong community, which is very active and we have very awesome community managers who maintain the group 24/7

Recently our meme contest just had 62 participants

Q12 : I will like to be " ANGEL INVESTORS "with QUIVERX, what exactly are the requirements to become a QUIVERX angel investor ?

Ans : At the moment we don’t have large investors or anyone we have to pay. We launched in a truly decentralized manner raising all the funds needed to launch the project through investing and fundraising.

While we are not closed to the idea of inviting people to become angel investors for the QuiverX platform we just haven’t done so up until this point if anyone were interested they could message me and I would discuss it with the team.

CONCLUSION

Thank you all for your amazing questions, if your questions wasn’t answered and will still like an answer feel free to send me a message.

Likewise thank you to the fantastic community engagement and invite you were all really fantastic to engage with

Follow QuiverX on their platforms:
 ... Website: https://quiverx.io
 ... Twitter: https://twitter.com/quiverx5
 ... Telegram: https://t.me/QuiverXCapital
 ... Medium: https://link.medium.com/ibFV6FenZab

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.