Recapitulation of RealFevr PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 8th July, 2021
Time: 18:00 UTC

The RealFevr PROJECT team was represented by @Delfimcascais and @Therealsatoshi1 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about RealFevr PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on the Realfevr?

ANS: My name is Delfim, Im RealFevr's Marketing Manager, I have a bachelor degree in Marketing Management and also a big amount of marketing and business courses. I've been a pioneer in a couple of activities in my country since teenager.

Regarding the Team, we have now more than 30 team members, as we are a 6 year old company.

The core is composed by Fred (CEO) a BitCoin early adopter and the President of Portuguese Blockchain Association. Tiago Bem (CTO) which has 12 years of experience in the tech industry and software development, Pedro Febrero (Head of Blockchain) I'll let him introduce himself.

Sure. Im Pedro Febrero, head of blockchain. Im the author of two scientific papers on the
blockchain, a guest lecturer at
top European universities
and an advisor for several
crypto projects. I've also
penned over 1.000 articles
about cryptocurrency
protocols, including on
Cointelegraph and Coindesk.

Q2: Can you introduce the Realfevr, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: RealFevr is a company estabilished in 2015 in the fantasy markets, we have already a mobile app with over 2M downloads worldwide on AppStore and PlayStore. We are now launching the first ever Football Video NFTs Marketplace, backed by IP. Just like NBA topshot but for football and we have videos (goals, saves etc) from world class players , like Cristiano Ronaldo and James Rodriguez.

We've secured video rights from more than 10 000 football moments

And have their NFT exclusivity.

Was the project on chain right from then?

No, the app is a regular fantasy app produced with web2 tech

The web3 developments are coming now, after the token 👍

What's the name of the App on playstore?

RealFevr - Fantasy Sports

https://apps.apple.com/pt/app/realfevr-fantasy-sports/id1111611723

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: 2M downloads on mobile apps. 2 Million registered Users. Record IDO on polkastarter, sold out in 2 minutes. Official Partnerships with worlds leading football business companies. Roadmap below;

Our Football NFT Marketplace will be launched in one week

Everyone will have the opportunity to buy Packs and collect / trade video collectibles, all with $FEVR token

Q4: When do you plan to list the token?

ANS:

FEVR BEP-20 token address: 0x82030CDBD9e4B7c5bb0b811A61DA6360D69449cc

Trade FEVR/BNB: https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap

Provide liquidity: https://exchange.pancakeswap.finance/#/add/BNB/0x82030CDBD9e4B7c5bb0b811A61DA6360D69449cc

Initial Token Price: $0.0006 / $FEVR

Already listed :)

Will also be listed tonight 23 utc at http://gate.io

Q5: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We have a lot of partnerships... but i'll write here the core ones for now:

BePro Network
Portuguese Football Federation
ISportConnect - The biggest worldwide sports network
Soccerex - the leading worldwide football events
NFT NYC - Leading worldwide NFT event
Polkastarter - Leading Crypto Launchpad
http://Gate.io - Tier 1 Exchange.

Q6: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $FEVR Tokens?

ANS: sure, http://realfevr.com/fevr everything is here, including our litepaper

In sum, you can use $FEVR to acquite packs of collectibles, and in the near future to borrow and lend those collectibles as well. Also, you can use $FEVR to subscribe to pools, where you get packs per drop.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Since the REALFEVR project has the concept of Football and NFT, it may face two major problems. One is the fact that football fans around the world speak languages other than English and the other is the complex nature of NFTs.

How will you communicate with SPEAKING LANGUAGES football fans and simplify the complex nature of NFTs so that you can explain your project in the most effective way to all football fans?
https://twitter.com/biggdataa/status/1413188999318052874?s=20

ANS: RealFevr is growing, we have now Telegram COmmunities from all around the world: Vietnam, Turkey and South Korea are some examples. We expect to have a lot more in the future.

We know language can be a barrier, so we are planning to have our marketplace translated in different languages by real translators.

Q2: The Realfevr ecosystem model looks really interesting. However, what do you think differentiates Realfevr from platforms like Chilliz and http://Socios.com? Also, talking about football clubs, can clubs registered on the FEVR ecosystem be able to deploy their own collectibles into the $FEVR marketplace? If yes, will this be cost-intensive for the clubs?

https://twitter.com/kerzy_f/status/1413193226853535750?s=19

ANS: Thanks for the question! First, we're the only platform with a full-fledged fantasy football app, played by millions of fans. Secondly, we're also the only ones to have video collectibles backed by real IP. Finally, our token and collectibles ecosystem will merge with the app, creating the very first web2/web3 combined model where fans gain real value for wagering with tokens, collecting moments and borrow and lend those moments.

Yes! Clubs will also be able to deploy collectibes, not tokens atm.

Q3: One of the best way to increase the user base of realfevr would be promotion by a famous footballer. So do you plan to collaborate with any footballer?

https://twitter.com/Rakshitx2/status/1413085882970607617?s=19

ANS: Great Question. Of course! Some of our partnerships have direct networking with a lot of world-class players, so you can expect that some of them will be our Ambassors 😜

Q4: Most NFT projects launching nowadays are busy crazy trying to create an hype about their useless products/assets and I feel most of them will disappear during this stage of market correction. How can users be rest assured with RealFevr and not feel that RealFevr is not among those NFT projects launching to create hype and no real use cases?

https://twitter.com/KurangaHA/status/1412835219204362243?s=19

ANS: Awesome question. That's a real problem with NFTs nowadays. That's why we only sell video moments that are backed by intellectual property. Meaning, we own the rights of the videos. Not only that, but we truly believe giving these moments unique utility will absolutely smash our competition, since we're the only ones focused on doing that.

Q5: In many projects, Whales harm small and long-term investors as they sell all the tokens they have after the project token is listed. Has the REALFEVR team developed a solution to limit these whale movements?
https://twitter.com/captain_price9/status/1413181597889802246?s=20

ANS: Great one! Yes absolutely. We have implemented lock up and vesting periods for the private sale, team and partners. We also focused on bringing investors who are into the project for the real long-term. Our vision and mission is based on a long-term vision, therefore, we want every stakeholder to ride the boat with us until we dominate the sports and esports NFT matketplaces.

Q6: In many projects, Whales harm small and long-term investors as they sell all the tokens they have after the project token is listed. Has the REALFEVR team developed a solution to limit these whale movements?
https://twitter.com/captain_price9/status/1413181597889802246?s=20

ANS: Great one! Yes absolutely. We have implemented lock up and vesting periods for the private sale, team and partners. We also focused on bringing investors who are into the project for the real long-term. Our vision and mission is based on a long-term vision, therefore, we want every stakeholder to ride the boat with us until we dominate the sports and esports NFT matketplaces.

Q7: We all know football club is in a tough time because of this pandemic. They are in shortage of revenue and some clubs facing difficulty to pay the players. In this situation does REALFEVR has anything to offer the clubs that can help them? And will you guies give any discount to the clubs for using your services in this situation?

https://twitter.com/ariyastark50/status/1413192775038763010?s=19

ANS: This is a marvelous question. Something I can share here is that we've actually been approached by clubs because of this exact reason. They are in distress and do need new revenue streams. We are probably the best solution: clubs pay zero comission for creating their collectibles and all revenue - minus fees - is for them. So far, the clubs we've spoken to loved the business model and we're looking forward for the first collectibles launch to better understand the user experience. In sum, yeah we think collectibles will be a brand new and great funding source for clubs!

Q8: Within the RealFevr ecosystem, what will players be able to do? This platform that makes it unique, what can I get here that another platform won't give me?

https://twitter.com/ArboledaE/status/1413180740557283328?s=19

ANS: In our NFT marketplace you will have the opportunity to buy Packs. Those packs will randomly have like 3 to 5 Video Collectibles, with different tiers. One of the Tiers will be the "Unique" one, the Unique consist in a 1/1 in the world, in other words, there will be only one in the world. Imagine some of the best ever football goals in a 1/1 NFT, how much would they worth?

Q9: Fans can borrow and lend video collectibles from one to other fans. If anyone purchase video collectibles he will be profitable by getting digital soccer NFTs and sell this later. But if he lend video collectibles to anyone what kind of profits he will get?
How borrowing and lending is beneficial for both?

https://twitter.com/lovely02755/status/1413182758512304129?s=19

ANS: Nice question! Yes, fans can buy, sell to profit from their collectibles. But let's say you love the moment and don't want to sell; but you would like to get a yield on it. That's cool, you can lend you collectible to another fan, who may use it to power-up his/her team and get an extra boost. Remember that players can also play token leagues which is similar to wagering. So yeah, borrow and lending essentially turns every player into an agent! You can manage your collectibles and lend them and get paid interest 👍

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Telegram Announcements Channel: https://t.me/realfevr_news
Telegram Community Channel: https://t.me/realfevrofficial
Twitter: https://twitter.com/realfevr
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/realfevr
Website: https://www.realfevr.com

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.