Recapitulation of SafeFamilyShark PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 15th July, 2021
Time: 14:00 UTC

The SafeFamilyShark PROJECT team was represented by @Daddyshark_tech who judiciously shared with us detailed knowledge and information about SafeFamilyShark PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on the SafeFamilyShark?

ANS: My name 's JAMIE ZARGHAM
I'm Advisor and Investor
of family shark safe project
My experience for blockchain is from 2016
I used to be a miner for the beginning of bitcoin in shenzen.

Q2: Can you introduce the SafeFamilyShark, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: FamilyShark Safe is a decentralized frictionless yield-generation utility eco-token. The token operates on an automated liquidity-locking, self-staking direct distribution protocol, providing safe, secure, hassle-free transactions and yield-generation for all holders.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: IDEA DEVELOPMENT
MAY 2018
Alpha version launched
JULY 2018
Beta version launched
JANUARY 2019
Architecture development stage
NOVEMBER 2019
Digital asset exchanges listing
JANUARY 2020
Public prototype release
MAY 2020
Smart portfolio compilation
APRIL 2020
MAY 2018
IDEA DEVELOPMENT
Create a tradeable digital token that can be used as a currency, a representation of an asset, a virtual share, a proof of membership and safe ocean and shark. we can use token to buy NFT in project , all proceeds from the NFT auction will be sent to the environmental protection commission and CZ to protect the marine environment and marine life. . These tokens use a standard coin API so your contract will be automatically compatible with any wallet, other contract or exchange also using this standard. Using a blockchain is cryptographically secure - the ledger is distributed across all nodes in the system making hacking near impossible. All of the solidity Binance smart contract code used for the token sale and vault account was fully audited by SmartDec, a firm specialized in Smart Contract Security Audit. No single authority has control, the network cannot be distorded.

So what happens from here?😄

we are forming NFT demo platform and soon will be bakeryswap partner to implement NFT platform and shark game.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We currently have 6 strategic partners and foundations and charities and we will announce after the ILO.

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $FSS Tokens?

ANS: Tokenomics
FamilyShark Safe launched with a maximum total supply of 100 bil on genesis, we has buy with 10% and burn after launch.
4

Total Supply: 100,000,000,000 Initial Supply Burn: 10,000,000,000 Fair Launch Supply: 90,000,000,000

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: 🐙🐙 Many projects rug pulled and exit scam recently. Why should investors trust your project not to do the same?

https://twitter.com/CryptoL94863583/status/1415546452370092032?s=19

ANS: all project activities are automated on smartcontract and we are asking 2 trusted partners to check its safety and we need 6 days to complete it
This is a project based on the growth of market demand with a suitable fee, buy at a good price.

Q2: 🍂🍁🍂🍁 Tell me its 3 unique features that your competitor doesn't have?
How will people attract toward Your project?

https://twitter.com/CryptoL94863583/status/1415546452370092032?s=19

ANS: before answering your question. I would like to ask you if your friends want to protect their family and future. If the answer is yes, then what you have to do is protect the environment. In addition, increased profits. And you've got the answer to your question.

Q3: Mass adoption is necessary and how do you plan to educate and spread awareness about your project where English is not spoken ?

ANS: We have an ambassador for it
Allways have it.

Q4: Having burn 10,000,000,000 out of the total supply which now bring current total supply to 90,000,000,000.will further burning occur as time goes on?
Considering the 5 simple functions deployed by your team. I learned that 2% will be sent to CZ for safe ocean,on what mission?
2.Whale dump on project can affect the long term progress of any project, and we believe no members of your team is holding large amount of the token.should we trust you on that?

https://twitter.com/Nationpick0/status/1415596918038794241?s=19

ANS: Pla visit
Our web for more information.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://twitter.com/SafeFamilyshark
https://t.me/Familysharkchat
http://Familyshark.tech

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.