Recapitulation of SNKR WARS PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 26th October, 2021
Time: 14:00 UTC

The SNKR WARS PROJECT team was represented by @SNKRWARSCREATOR who judiciously shared with us detailed knowledge and information about SNKR WARS PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on SNKRWARS?

ANS: Hello my name is Marc Scepi, I am the Chief design officer for Arc Footwear corp and the Creator of SNKR WARS. Our team is vast and talented, we have a pool of global designers and artists that collaborated to create SNKR WARS, we have veteran designers Myself with 25 plus years in design, Janelle Nga and Michele Toresci with over 15 years of experience, Sean Clarke and Bess Kennedy make up the key members of our fashion marketing team, they have worked with brands globally to take them from zero to multi million dollar businesses with great community. From a development team we have hired the best of the best in Solana network and for our metaverese we are working with Nonceblox who was part of Sandbox and Vulcanverse to name a few.
On the NFT side Ww have key special advisors Joel Comm and Travis Wright of the Nifty show podcast and Bad Crytpo podcast, also who have successfully launched multiple NFT project including blockchain heroes and have minted over 1,000,000 NFT’s.Our crypto marketing team is Blockchain Network Philippines with a very talented group handling our social. We also partnered AUTOPLAY music, our connection to celebrities and our amazing musical talent you will here on select NFT’s.

Q2: Can you introduce SNKRWARS , what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: absolutely, SNKRWARS is the culmination of my life work, I have been a sneaker designer, entrepreneur and lover of crypto for many years, this project blends all of my worlds together. I have 25 years in the sneaker and footwear design space with a background in engineering and industrial design. when designing for brands like New balance and timberland I always drew inspiration from Spawn characters, sci fi, manga art, transformers and star wars, I loved the details in the art and I could see different shapes transform into sneakers. It was my muse. This project came out of the pandemic, My brand SNKR project was hit pretty hard and I had been looking for a way to connect my crypto infatuation with my brand, so I came up with the concept of what would happen if my sneakers turned into cyborg robots that they were inspired from. The idea evolved from there and we designed sneakers and characters that have evolved into this amazing SNKR VERSE.One of the biggest problems we are solving is giving back to our community of artists, designers and musicians. Build into our smart contracts are royalties for anyone who collaborates on our art digital and physical art pieces. We are also creating a Phygital product, use in real life sneakers and also on our avatars within the Arclands Metaverse.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS:

We have successfully launched 2 Airdrops with free sneakers and Solana, finished our integrations of Metaplex into our website and we were accepted to launch on the secondary market through Magic Eden, and will also list on Solanart, Sol Sea and FTX . Arclands fashion metaverse milestones are coming fast and we can discuss that in another AMA. please see the attachement for the milesstones.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We have partners with Joel Comm and Travis Wright who have successfully launched NFT’s with Blockchain heroes and many more. Autoplay Music with Herman Flores and Curt Jones, legends in connecting celebrities, Musicians and Athletes to brands.
Nonce VC is handling our VC investment connections.

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics and Utility of the governance token $ARC ?

ANS: Our Tokenomics for SNKRWARS NFTS fwill be as follows,
Ticketing: Our bonus NFTs will be used as an entry ticket for AUTOPLAY music and snkr project launch events, community initiatives. Increase utility in the Arclands metaverse: Within virtual world our NFT’s will provide enhanced utility and rewards for users. Royalties: our smart contracts allow us to pay future royalties to the NFT creators every time the token is sold. we will be available on secondary market likeMagic Eden, Sol sea and Solanart. all done on the solana Blockchain.

For $ARC the token we will be launcing for the Arcland Metaverse. Our white paper is just abot complete. ARC Tokens (ARC) are an ERC-20 governance token for the Arclands Metaverse. Arc holders will be able to claim rewards if they stake their tokens, play the game, and participate in key governance votes. Players will also be able to earn $ARC when they participate in quests and future games within the Arclands Metaverse.

Our goal with ARC tokens is to align the incentives between the players of the game and the developers in novel and exciting ways. The mechanisms described above have the following goal:
To reward players for interacting with ARC while simultaneously incentivizing them to hold on to their tokens so they can claim additional rewards.
There are a total of 75,000,000,000 ARC tokens allocated to different areas to ensure strong community growth and project longevity. ARC tokens can also be used as a form of payment for upgrades, purchasing NFTs, retail options, and as an in-game token.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: I saw In your website that you mentioned about gaming asset. Does it means that you have P2E for user..?

https://twitter.com/Muhammad1_11/status/1452916082704977920?t=dkgBb8W3q1FJq4eqP4NrLw&s=19

ANS: I saw In your website that you mentioned about gaming asset. Does it means that you have P2E for user..?within the Arclands Metavere we are planing many project for play to earn. we have been appraoched for a battle game and a poker game will be amongst of few.

Q2: SNKR took the wise decision of chose Solana to deploy the ecosystem, but during these days is common that project support at least 2 chains, so apart of Solana, would you like add more Blockchains in the future? More chains means more adoption!

https://twitter.com/light_poker/status/1452996430382215170?s=20

ANS: great question. and thank you, we feel the same way about Solana. we will be building a cross chain ecosystem that will bridge Matic/Polygon and tezos with more on the way.

Q3: SNKR will do a NFT drop to launch its NFT collectibles, but this NFTs will have any special application or usage apart of be just collectibles?

https://twitter.com/ZamoraJoana/status/1452995799261065225?s=20

ANS: Yes Jade, great question, there will be a physical sneakers attached to the rare card. 150 in total making them super rare. We also iwill include a bonus token that is your backstage pass to and whitelist to our next collections, music drops and SnKR launches. we will se this as a digital pass to get into evets we are planning in the near future.

Q4: You're focused on merging the gap between footwear brands and blockchain technology, as much as that's quite innovative, just a handful number of people in the footwear fashion industry have good knowledge about NFTs and blockchain, will you educate the SNKR Community?

https://twitter.com/PelumiAlege/status/1452998911673708552?t=8ZVvoC_2F8S0lim5TZsJPQ&s=09

ANS: you are correct, our challenge and duty is to educate and get everyone excited about what this world can be for them. Footwear comapnies need an easy plug and play low cost option to be involved in blockchain. that is what we are going to provide the brands, and the communiy will benefit in so many ways by aquiring unbeleivable digital and physical assets through our metaverese.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

MEDIUM:
https://medium.com/@Snkrwars
WEBSITE:
https://www.snkrwars.com/
DISCORD:
https://discord.gg/snkrwars
TWITTER:
https://twitter.com/snkrwars
INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/snkrproject/
STORE:
https://www.snkrproject.com/
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/snkrproject/

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.