Recapitulation of Soldex PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 14th September, 2021
Time: 16:00 UTC

The Soldex PROJECT team was represented by @Inspiredeggs who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Soldex PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on SOLDEX?

ANS: …I've been a technology executive for over 20 years. Started in consumer electronics with a global brand. About 7 years ago I moved into technology start-ups and then founded my first IoT / AI start-up…

…For the past two years I've added blockchain projects to my list of interests…

…Most of the team on our website is focused on community and marketing. This is important as we move through our private sale process…

… I am working with a technical team to design the smart contracts and dApps that will be part of version 1.0.

Q2: Can you introduce SOLDEX, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: …Soldex is a token exchange that allows users to trade one crypto for another with very low fees. Nothing revolutionary about that yet...

…Soldex rewards SOLX holders with a portion of transaction fees…

…Holders can stake against AI bots to improve the yields on their holdings…

…this is where things start to become very unique...

…The big advantages being low cost, speed and higher yields. The first two are benefits of the Solana blockchain. The third will be the result of quality AI bots and demand for the SOLX token.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: …Our initial private sale went better than expected. Now the focus is continued marketing and awareness for the project driving up to our IDO...

…Currently we are working on Version 1.0 of the platform and the next major step is a release of the alpha prototype….

… so the next dates for the calendar are…

…Late November for Version 1.0 alpha

…December 10-15 for listing

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: …Our partnerships are in marketing and the Solana ecosystem. Most recently with Circlepod, a Solana based AI podcast platform. ..

…Partnerships with innovative new projects will help Soldex become a leading choice for their tokens and maximizing value with our bots…

…We can also collaborate on the technology and advantages of Solana.

Q5: Can you give an overview of YOUR Tokenomics, and the UTILITY of the $SOLX Tokens?

ANS: …Let's start with the utility. You will need the SOLX token to stake with the bots. Think of it as an app marketplace but a bot marketplace using SOLX…

…So a bit on the tokenomics.

…1st the private sale is vested.

35% is allocated to development and the bots. These are the core functions of the platform. Development can also include marketing, but as the project matures is will be focused on generating better performing bots.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: GREAT WEBSITE YOU GOT THERE!
Kindly help me clarify this will you?
- As stated on your website, Soldex.ai will work on all market conditions 24/7 with emotionless machine-learning and neural network algorithms, your team must be full of experts to even think of doing this. Since you're employing the use of bots, does this means users won't incur any losses? If no, can give us a statistical percentage (0%-100%) on how accurate and reliable your crypto trading bots are? Do I require programming knowledge inorder to use your bots?

- I read about the SOLDEX Academy, sounds like a nice initiative, how do I become part of the academy?

https://twitter.com/ZekeJay5/status/1437652881985970177?s=09

ANS: While Soldex is building some bots we will be opening the bot store to 3rd party developers and researchers. We want to introduce the best algoritms for maximizing yields.

Q2: Soldex was created to offer the most useful blockchain project for investors, How http://soldex.ai will help teach people about artificial intelligence and other cutting edge technologies that is changing the world. Geographically, where are you focused and are you planning to expand to other markets, to help operators develop through the crypto world that is increasingly at the forefront of Bots and Algorithms?

https://twitter.com/damarysjosefin2/status/1437611578095022082?s=19

ANS: The academy will provide more insight into all aspects of the platform. However, you will not need to be an expert. The bots will do the heavy lifting. If you are looking for quick trades, then Soldex won’t be for you unless you just want to exchange tokens.. It is a HODLing platform to optimize yields.

Q3: Why is the alpha product design so important that Soldex focuses all it attention and energy on it? As a client of Soldex, how do I benefit from this Alpha product design of yours? Lastly as an Holder, is it possible to stake against the bots for more juicy returns?

https://twitter.com/Abumaleeq1/status/1437813868449996805?s=19

ANS: Actually a lot of energy is focused on building the community. The alpha product is critical to create the right user experience (UX) and prove we are doing what we’ve said.

Q4: It is remarkable the great effort they make to encourage users to deposit assets and provide liquidity in the SOLDEX ecosystem, but what transparency and security gains does it give them for doing this and what benefits do they get from it?

https://twitter.com/nataospinaa/status/1437814537797898247?s=19

ANS: When Soldex is live there will be multiple programs (smart contracts) managing the interactions with the Solana network and our dApp. These contracts are the rules and will be fully visable on the blockchain.

Q5: Can you explain Soldex's ecosystem “governance model”? 💜
Who is responsible for managing the system, what is required to qualify for authorization? And on what kinds of decisions can they choose in your project?

https://twitter.com/alunanadaindah/status/1437745131457630213?s=21

ANS: Great question. The governence model will also be managed through a smart contract. There is already a standard “voting” program from Solana. We will customize so HODLers can provide input into major changes to the platform.

Q6: As an expert AI developer, I have sent the numerous bots on the Soldex platforms. I want to ask if your platform allows AI scholars and researchers to include their own bots to the Soldex store in other to promote efficiency on the platform ? Can you give us an idea of transaction cost of Soldex ? Meanwhile, is it true that transactions will cost less than $0.00001. At this price, would you be able to offer greater efficiency and speed of transactions on Soldex network ? Also, would you require global ambassadors for Soldex in Africa especially Nigeria where Crypto adoption is currently trending and Individuals are willing to joining any group that offer trading benefit in other to promote their standards of living ?

https://twitter.com/talk2fatty01/status/1437812401186000899?s=19

ANS: I answered part of this question earlier but a BIG YES to AI researchers and scholars. We are not the smartest people in the room. We need to find them and welcome to what we are building.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Twitter: https://twitter.com/soldexai
Telegram: https://t.me/Soldexai

Website: http://Soldex.ai

and me if anyone wants to chat directly https://twitter.com/inspiredeggs

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.