Recapitulation of Team Finance AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Sunday, 8th November, 2020
Time: 17:00 UTC

Image for post
Image for post

The Team Finance team was represented by @teamfinancedev and @Copsmokesammy. They both judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background, also the team should be imtrocuded

Ans : Sure, my name is “Team Dev”, and my partner @Copsmokesammy. My background is in software development and his is in marketing and promotion. We have a very large team of designers and developers, around 14 right now total working on Team Finance.

We also have a team of community managers and admins thorughout the various communities for team.

While the founders are anonymous at the moment, many of our team members are not, and even some of our developers/designers have held AMAs with their public profiles to discuss the direction of the project.

Q2 : Can you introduce the Team Finance Project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitve advantage over other solutions

Ans : Team Finance aims to help protect investors against RUGS. Thats our mission.

We do this in the following ways:

1: Lock Liquidity
2: Lock Project Founder Tokens
3: Smart Contract Risk Displays (Mint Functions, etc)

We have already locked $10m+ worth of tokens and another $2m worth of liquidity, and that is before our full product has even launched.

And none of them do #3

Each token that locks on the Team platform also has a front-facing profile that allows the world to see the locked tokens transparently in an easy-to-read fashion.

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : Our proudest achievement is locking over $12,000,000 worth of DeFi tokens into our platform smart contracts, a number exponentially higher than our competitors for Project Tokens.

We are releasing a brand new roadmap tomorrow, during our Blitz event

Our Blitz event is the first of it’s kind, nobody has ever done it before, and it starts tomorrow on Monday

Its 6 hours of non-stop promotion and marketing, and 1 BIG announcement will be made each hour, for a total of 6 Announcements

And each announcement gets better and better Up until the last final, huge announcement

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : Considering the lengthy disclaimers on your website, as a potential investor, looking forward to invest my earned income on your project, is there any assurance of deriving any economic benefits from my investment?

Ans : We cannot speculate on price or value from purchasing TEAM tokens. But, what we can say is, once we complete our 6 Announcements tomorrow, it will be VERY clear to everyone exactly why Team is going to be such a large success.

I cannot give away the surprises of tomorrow, all I can say is get ready for Blitz ⚡

Image for post
Image for post

24 Hours until Blitz begins 🔥

We are not a normal DeFi project.

We will be the #1 liquidity and token locking solution in a very short period of time across crypto

We are already beating expectations, and we have not fully launched

Can you please tell us the importance of having a Public Facing Profile? Can you explain more about this feature in Team Finance network? Thank you!

Ans : Without a public facing profile, how will you know if someone locked? Its all about the public facing profile, and this is something many of our competitors have not even made.

If I want to invest in Project X, but I dont know if they locked liquidity, I will go to Team Finance -> Search Project X -> And see “Yes, they did lock liquidity and 20% of all tokens for 1 year, and no mint function”, now I know its very safe

Image for post
Image for post

An example of a front facing profile on team.finance for Octo.fi

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : What will the first “Blitz” event of Team Finance be? Will Blitz pre-sell or airdrop to attract more users? The time during 6 hours seems quite short so do you plan to organize the 2nd batch for those who miss this opportunity?

Ans : Every hour from 12 - 6PM Est will have a separate announcement, 6 total. My favorite announcements will be ann#2, ann#3 and ann#6. There is always a good opportunity to get involved with Team, even after the Blitz event..

Q2 : What mechanisms Team Finance is using to lock liquidity and tokens and how it won’t allow projects to do rug pull using it?
What benefits project get by locking tokens and liquidity?

Ans : Good question, the tokens are locked into our audited smart contract for the period of time the person who locked has specified. During this lock time, absolutely nobody has access to the coins, even us. We are non-custodial. This means that the founders of the project cant dump them on the market either.

Q3 : How good is your security to be able to avoid hackers to keep funds safe? How many coins can we currently enter your ecosystem?

Ans : Smart contract, audited

Q4 : How much of the transaction fees and earnings from coin locks are transferred to the staking program and TEAM token holders? How are these rates determined?

How are the "Token Lockdown" solutions you offer for token developers and founders different from traditional solutions?

Ans : Tomorrow youll see, get ready for blitz, all will be revealed.

Q5 : "We have no competitors that do both liquidity + founder token lockups, they only do one of these"

Your competitors may use your project as a benchmark. How do you plan to retain competitive advantage when they come up with features you mentioned above?

Ans : Just like metamask remains #1, it is the best and easiest to use, and has simple UI. Our UI beats all of our competitors, and the ease of use will keep us #1.

Q6 : Are there any concerns that Team Finance has that your project will not be as successful as expected? Are you convinced of your growth and success?

Ans : We have already beaten our own expectations, locking over 20 projects before the locking service is live on our website. We expect a very high locking demand once the website locking functionality is fully live. But we are prepared to lock everyone who needs to accordingly.

And we’re just getting started. We have not even fully launched out platform

And were still beating competitors in lockup amounts

Q7 : What are the plans to educate and raise awareness and adoption among the community to make more people understand about the project easily?

Ans : We are creating more video content, we are a content-driven team.

Q8 : I want to know more about Team Finance brand new roadmap, how can I participate in the Blitz event? How will you conduct this event?

Ans : Join the telegram chat, follow us on twitter, all announcements will be made there

Q9 : Truly, you’ve done AMA in many telegram groups, so what next, what other way will you make your project more popular?

Ans : Blitz will bring mass awareness to Team by consolidating all focus into 6 hours. We’re doing 8 AMAs tomorrow, non-stop promotion and 6 announcements.

Q10 : How do you expect us to believe you can lead us to the promise land when you have no official website.So when are you launching your website?

Ans : I’m not sure what you mean? Our official website is team.finance

Q11 : Are there interest on liquidity locking in #TeamFinance? Is there a stable price for locking tokens on your platform?

Ans : Wait for tomorrow

Q12 : What are the characteristics of Team Finance that differentiate it from other platforms with the same objectives?

Ans : Good, ergonomic UI, ease of use and front-facing profiles are some of the few. Additional info on features will be released tomorrow during the Blitz event.

Q13 : How do you plan to outshine competitors like Just Liquidity and Lid Protocol, what are your competitive advantages?

Ans : We focus on specifically locking tokens and liquidity and displaying this info to the public. LID is a launchpad, and while there are some overlaps between our models, TEAM is very different from LID

Q14 : What is the difference between Liquidity Locking at unicrypt.network and Liquidity Locking at Team Finance?

Ans : You will see tomorrow:))

A lot of new info will be released during Blitz ANNs and AMAs

To see all of our announcements for Blitz, join our telegram chat: https://t.me/team_finance

CONCLUSION

But before leaving, do you have any Final Words for the community, perhaps any important links you’d like to share?

Ans : Everyone follow our twitter for BLITZ updates tomorrow 12-6PM EST

Follow Team Finance on their platforms:
 ... Website: https://team.finance/
 ... Telegram: https://t.me/team_finance
 ... Twitter: https://twitter.com/teamfinance_
 ... Discord: https://discord.gg/yCCj4N3
 ... Medium: https://teamfinance.medium.com/

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

Written by

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store