Recapitulation of The Test Token PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 22nd May, 2021
Time: 14:00 UTC

The The Test Token PROJECT team was represented by @Ffrappo who judiciously shared with us detailed knowledge and information about The Test Token PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on TEST TOKEN?

ANS: I've been developing for about 20 years now, started in high school with websites and as xhtml teacher.
also freelancing while studying medicine, then when i switched to law school. then had kids and devolved 100% to work.
so i made my company, fornace, 10 years ago.

with @lucaciso

we were working on a defi app, was testing stuff, locked the liquidity forever of this token that should have been destroyed (TEST - TEST_TOKEN_DO_NOT_BUY)

i had lost all liquidity i put into it so i felt stupid all day

at night i decided to have a laugh about it so i put up the ugliest website, telling people not to buy the token

the day after, the telegram group was full of the dumbest people who bought the token for fun... so we expanded the team to a very mad international group of people and started the adventure

it's the crazyest token community i've ever seen

and they made me become a meme.

we are now developing at the same time a web serie and a real product, and it's the first time that i know of that this ever happens

let me show you the first episode

https://www.youtube.com/watch?v=n6t0ApiyqMM

yeah.
the story is at https://www.donotbuythetoken.com

Q2: Can you introduce TEST TOKEN,what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: once test token manifested itself as an unstoppable disaster bound to grow beyond expectation we knew we had to make it up to our dumb users.

after all, we're very dumb ourselves

so we're trying to make the app for dumb people in defi

https://www.foolstools.net

which means it needs to be easy and clean

it's a wallet app. many are already using this because it shows all your assets, your LP, the yield.. and it's user interface is much better than the others

so our users can actually understand what they have for the first time

at the moment it's closed beta, which means only owners of Test Token can use it (they are Testers after all)

but we're switching to public beta with pro features in the next days.
rolling out a bunch of new stuff

we believe we can be the best homepage for all the newcomers to defi and people that like easy things

then people are fun, and the TEST token has a better sense of humour than the rest.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: ok this is when we were audited

https://www.youtube.com/watch?v=1zEPIk0n8Og

other milestones?
i think the most original organic and engaged community ever
great team (except Tim)

our first app is already out

and it serves purpose

lots of owners

and we did better than Bitcoin and BNB

but that's bad. because no one should buy it.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: they were all really cool.

Could you mention a few Of your partnerships?

@Exoticlunchbox is good at remembering stuff, but he's at the doctor right now

crypto batman is our man, and also crowley

then i should ask because i don't remember

dessert swap

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $TEST TOKEN?

ANS: 12% tax, 9% goes to liquidity, 3% static reflection
utility is none.
but if you buy it by mistake, then you have to be a tester of FOOLS TOOLS

(which is the best app ever).

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: I have a query: If We can't add liquidity in PancakeSwap because according to you "It will be locked forever and there is nothing to be done" So tell us How can We generate profit with Test Token, Is there any other DEFi product? or is it just Hold?
https://twitter.com/IPSAmitGoyal/status/1396097261629677576?s=19

ANS: ok this one was the first i believe

so, i had this error when trying to remove the liquidity "transaction would fail. please contact support."

which doesn't tell much

seems you can actually add small amounts of tokens and they can be unlocked, but since we still didn't finish investigating and testing enough, we prefer to give a strong warning

once we have time, after the public beta release, we'll go back to it

but the added value is in the tools

https://www.foolstools.net will have multiple revenues, with those we can self-provide and burn

and it's only for holders, so holding has an intrinsic value.

(if you're dumb like everyone else and bought by accident).

Q2: It's really surprising to see that people still went on buying your token inspite the warning and FUD you deliberately created for your token. I think they strongly believe in you, and there should be a reward for their loyalty, do you have incentives in place for your loyal supporters? Also, now that you've been forced to continue developing the project, hope you won't back out in the middle of the road or you still haven't make up your mind on whether to stay for long or not?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1396103326941462531?s=19

ANS: long run, it's a product that will be expanded more and more. we've got great plans.

next week you'll see a feature that can turn the world of defi upside down

but we've got months of work ahead for the rest.

Q3: Because of Covid-19, most of us lives are boring and gloomy, so we need humor and fun. How can you manage to add color to the lives of more people living in different countries?
https://twitter.com/biggdataa/status/1396051957253558272?s=20

ANS: By accident

Q4: The Fools Tools is built to help me track my holdings. Can you please explain what API you use to connect these projects to the Fools Tool?
https://twitter.com/dcrypticcrypto/status/1396100172237709312?s=20

ANS: we have internal apis as well as node connection and commercial services like bitquery.

Q5: Roadmap is currently not appearing on the official homepage of the project, so at today’s AMA can you clarify what your development focus plan is in the near future? In your opinion, the market is being greatly affected by bad news so is the current 12% slippage on pancakeswap still appropriate?
https://twitter.com/Jonatha81569907/status/1395956119713976324

ANS: No, we keep the roadmap for ourselves
but i can share the plan for test token, wait,

https://t.me/amaloversclub/171020

https://t.me/amaloversclub/171021

This is our chart analysis.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://www.reddit.com/r/thisisTESTTOKEN

https://t.me/theTestToken

https://discord.gg/MunHdeST3s

https://twitter.com/TheTESTToken

https://www.foolstools.net

https://www.youtube.com/watch?v=n6t0ApiyqMM

Would appreciate it if you guys have feature request, feel free to submit
https://fornace.kampsite.co/

we'll try to do as much as we can while also working on the secret roadmap

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store