Recapitulation of THEaTREASURE.IO PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 12th May, 2021
Time: 14:00 UTC

The THETREASURE.IO PROJECT team was represented by @Thetreasureteam who judiciously shared with us detailed knowledge and information about THETREASURE.IO PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on TheTreasure?

ANS: I’m Mario and I’m the creator of http://TheTreasure.io that is also my first project. Well, first of all, thank you for the amazing opportunity you have given me today to present TRSR to your community.

Before having this idea, I have been working exclusively as a trader in the crypto space for the past few years 🙂

The team currently consists of 10 people. Besides me, there are the developer and 8 members with different tasks from various parts of the world.

Q2: Can you introduce TheTreasure, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Well, TheTreasure.io is a new, simple and sustainable concept of DeFi yield generation. The crypto space is full of tokens that, in my opinion, work in the same way splitting the fees applied among all holders (sometimes reducing the supply) without introducing any innovative feature 😅

I thought of something different: a 2% fee is applied to all transactions, all fees collected constitute the treasure! You only need 1 full coin to have a chance to receive the treasure almost every minute. And also you don’t need to pay gas to claim the rewards.

Imagine a kind of decentralized lottery where there are new draws every minute and you need to buy tickets only once.. but you can win several times, forever!

This is what http://TheTreasure.io is! Don’t you find it cool, guys? 😄

Since users don't need gas to claim rewards, hoe does it get to their wallets?

Automatically trough smart contract from an address no one controls! Something like 0x7770000000000000000000000000000000000000 🙂

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: More than a month ago, while we were still working on the project, we launched an airdrop campaign to promote TheTreasure.io. And I’m very proud to say it was a great success with more than 13k participants in just 7 days!

In the next days, before the end of this week, we will start with the pre-sale and immediately after with the PancakeSwap listing. More details on the roadmap will be revealed soon after reaching these initial milestones 🙂

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Well, to be honest, up until now we have preferred to focus mainly on the code. We have done a lot of tests to make sure everything works as it should! 💪

However, I can say that we are evaluating every opportunity for the future. Let me very clear anyway: our main target, at the moment, is to offer investors a working and safe product 🙂

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $TRSR Token?

ANS: Sure, the total supply is very very low, only 10.730 tokens. Everyone knows how difficult it is to find a treasure in life! 😂

Only 0.93% of the total supply (100 tokens) are reserved for the team. I will keep just 25 tokens to myself. For further details, you can see the allocation model chosen on our website 😉

As you can see, TRSR is available in very limited quantities. The token has a specific utility. If you want start receiving the treasure, you need to buy at least one full token. Basically a ticket is assigned to all transactions.

So you have to spend in total at least 0.02 TRSR in fees. You can’t be eligible otherwise 🙂

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: One core feature of TheTreasure project is "receiving of treasure with just 1 coin". So what can I do with the treasure after receiving it? Can it be traded? Is it a treasure box? Please shed light on "the treasure" and how it works.
https://twitter.com/Cryptomachine15/status/1392430047823290375?s=19

ANS: Hey, when you receive the treasure you can do what you want with the rewards and you can trade them of course 😉

Q2: You said rewards are sent automatically through smart contract to without having to pay gas fees, this idea is really cool and unique, however my concern lies in the safety of this smart contract, what if the smart contract get corrupt and send more than the claimed amount or vice versa? Have you done all the necessary audits to help ensure its free and devoid of bugs and vulnerabilities?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1392488036210982913?s=19

ANS: We have done a lot of testing over the past month. We are still doing tests to find every possibile bugs and vulnerabilities before main launch! I can say we worked very hard 🙂

Q3: With just 10,730 $TRSR in supply, there will surely be scarcity of this token and hence increased value of the token. So, what's the maximum amount of $TRSR token a user can purchase during the presale? Also, with regards to the airdrop campaign launched in march, how many tokens have been airdropped in total and are there plans for future airdrops of the $TRSR tokens??
https://twitter.com/kerzy_f/status/1392486031807627264?s=19

ANS: I agree with you, but I can’t say what the maximum amount will be. Only 0.27% of total supply will be airdropped to winners.

Q4: As a user who is interested in getting the Treasure, what do I need to do to get it? Is it listed anywhere yet? And how expensive is the gas fees to receive the treasure?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1392471881366872066?s=19

ANS: It will be a pre-sale first. And as I said, no gas is required to claim the treasure 😉

Q5: What do they mean when they mention that you have the possibility of winning a treasure for just one coin? What are the distributive mechanisms that apply within this scope to generate a correlation between what they expose and what is actually done to achieve this?
https://twitter.com/AnaAnamacf/status/1392481321587458050?s=20

ANS: Please check our litepaper, you will find all details about that 😉

Q6: Q.Almost 4/5 of investors are focused purely on the price of token in short term instead of understanding the real value and health of the project. Could you tell us on motivations and benefits for investors to hold your token in long term?
Twitter link: https://twitter.com/LubnaRafaqat/status/1392487521947369476?s=19

ANS: Well, this mechanism has been designed to distribute the generated wealth while preserving the value of the coin. In this way the investor has a real incentive to hold and buy more over the long term 🙂

Q7: I wanted to test how TRSR works so I can receive tokens but the blog is not opening to get information. Is the testing phase closed?
https://twitter.com/IamAY9ja/status/1392439494805237763?s=19

ANS: Unfortunately it is no longer possible to take part in the tests. I’m sorry 🙁

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Sure, please join our official Telegram group 😉 https://t.me/thetreasurecommunity

Follow us on Twitter https://twitter.com/TheTreasureBSC

And our official website https://www.thetreasure.io/

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.