Recapitulation of UNOS Finance AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Sunday, 25th October, 2020
Time: 18:00 UTC

The Unos Finance team was represented by Nythia and Rahi. They both judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourselves and your backgrounds, also if you have a team, you can introduce your team

Ans : iim MRS.Nithya r. An expert in block ckchain and smart contract development. We had a previos portfolio mangement fir callwd bitprosset.

And meet Mr.Rahi our developer. An expert in block ckchain and smart contract development

Im Mr Rahi…
working on Ethereum BlockChain since 2017

Our marketing , heads with yasha harari

Who had mentored more than 25 crypto projects and marketed it sucessfully

Q2 : Can you introduce the Unos Finance project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s your Comparative advantages

Ans : Unos.finance is a permission-less decentralized DeFi protocol that combines spot trading services and money markets with lending and borrowing services through smart contracts. In the money markets, the interest rates and collateralization ratio are based on supply, demand, and other market forces and borrowing limits are decided by liquidity in the trading pairs.
The integrated smart contract for both features of the protocol allows both trading & DeFi capabilities to co-exist within the same protocol. This solves the liquidity and liquidation issue which has been limiting the growth of DeFi adoption to a broader market.

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : milestone no1) sucessfully deployed staking n implemented it live on our platform, 2) we r under block audit to get out utility token verified, farming dapp already development phase, few private buyers, etc

and the most important milestone will be achieved shortly with targeted community members which i feel is very important for any project to grow

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : As Head of Community, can you tell us what really motivated you to create this project ? And what’s the role that community plays in Unos Finance ?

Ans : 6this idea was evolved within me long since i was working as trading head for throughbit, an indian crypto exchange, with all the necessary team and legalities now the time has come to execute

Existing DeFi solutions have left the majority of digital assets outside of the DeFi ecosystem. There are over 6000 tokens listed on coinmarketcap. However, the current platforms such as Compound, Aave, Maker DAO, and many more, support less than 30 assets.Some protocols offer lending and borrowing with a limited set of tokens while others offer the freedom to trade any ERC20 assets but neglect the lending and borrowing aspect.
Unos.finance is bridging that gap by combining the decentralization aspect of enabling any ERC20 to be utilized as collateral for lending & borrowing whilst providing the flexibility for users to also trade their assets in-platform. Ultimately, Unos.finance aims to unlock the full potential of digital assets for their owners.

Q2 : Liquidity mining, Yield farming has been a very popular concept and a strategy for DeFi projects to boostrapping nowadays, does Unosfinance have similar planning to incentivize platform adoption?

Ans : Permission-less listing: Any ERC20 token is able to be listed without a centralized entity/ DAO controlling the process and we’re also exploring the addition of cross-chain support in the future such as Binance Chain, Monero, etc..
Lending & borrowing: Users have the capability to unlock their token’s functionality for lending to receive an interest rate and borrowing by paying an interest rate.
Trading: A corresponding trading pair will operate on Unos.finance to include decentralized spot trading functionality.
Liquidity: By providing liquidity, users are able to receive fees in proportion to their liquidity pool stake.
Governance: The protocol will be governed by its token holders through proposals in order to ensure adjustments to the protocol are made with a majority consensus.
User Interface/ User Experience: An intuitive and user friendly interface designed to provide seamless trading and lending/borrowing experience.

Q3 : Roadmap is really important thing to make investor learn and believe about your project. Can you share us UNOS Finance roadmap? How was UNOS Finance journey from beginning?

Ans : u cn find it in our website unos.finance

Q4 : Adoption & Awareness about Platform is very important for any Creator as well as Users! So, What are your plans to attract More users as well as Creators with Non-crypto users too ?

Ans : For any project to be sucessfull, community is the most vital thing, without the support of community , i believe that none of the project will evolve,there are various un disclosed way that we r associating to expand the organic community for our ecosystem

Q5 : While i was trying to test your Staking platform, i saw this "This site is on Beta Version, please use it at your own risk". What’s the reason for this? Does this implies that we could loose our money if we stake or what are the risks involved?

Ans : its a default disclaimer on all staking platform, we owe responsibility to disclaim it. so as any other platform like binance too

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : How does your Lending and Borrowing works? What mechanism have you put in place to help ensure both parties fulfill their obligations?

Ans : As mentioned earlier Lending & borrowing: Users have the capability to unlock their token’s functionality for lending to receive an interest rate and borrowing by paying an interest rate

Q2 : Existing DeFi solutions have left the majority of digital assets outside of the DeFi ecosystem. How does Unos.finance intend bridging this gap?

Ans : already answered above , pls check

Q3 : TRUST is a very important for every new crypto project, how can you get users to trust this UNOS project ?

Ans : Yes we hope so…
we have our real pictures and social links on website..

we are going to upload our Passport details soon with legal disclaimerr

the team and project is fully bootstrapped and it has got few private investors only after it has build once successfull dapp from platform, so the trust is already here, as the team dint raise funds to to their vision , it was full bootstrapped, i think not only that but the team reputation n expertise will bring in more trust the ecosystem grows

Q4 : The main source of trouble at DeFi is the vulnerability of smart contracts, which has led to the loss of funds, are there any special steps that $UNOS has taken to avoid this incident in the future?

Ans : we hv apprached blockchain counsillium, but we took final call with block audit , the tokens will be etherscan verified and completly audited as per ro ad map.

Q5 : Why are you locked 63℅ $UNOS on uniswap?

Ans : no way, only 37%

Q6 : Can you please elaborate more on UNO-SWAP and UNO-SWAP Launchpad? Can all coins and stablecoin be swapped on UNO-SWAP?

Ans : uno swap will be something like shape shift, n unos launchpad will be a platform to incubate projects

Q7 : As an investor, safety is always one of the biggest concerns. What kind of security protection do you provide for the Unos Finance platform? How to ensure the safety of customer assets?

Ans : Yess..
Safety is really a biggest concern…
we have taken some steps already…

1. our Tokens are compitable with ledger wallet.
2. There is web3 connectivity option to stake
3. Circulating supply is only 37%
4. 63% Tokens are locked
5. We dont have any mint function
6. Audit Report is on way

Q8 : Apparently, many blockchain projects are not solving any real problem, they just exist to sell their tokens. What problems exactly is UNOS Finance solving, and solutions are you provide?

Ans : these are all the challenges we face to solve in unnos.finance

Q9 : Where does the project name come from? What does it mean for you and why did you choose that name for your project?

Ans : i love this] this projectwas born when the idea evolved to bring a change in traditional banking system where the yeild was just 10%pa

and also while thinking about innovation ad this combination, thus bor n this idea

trust me this project is everything to me as, i dont see it has a mere project n utility token, i want my brothers , sister, mom all overthe world to benefit from this

CONCLUSION

Do you have any Final Words for community, also do good to share every useful links to project here and also presale details for INVESTORS

YES, WE WILL BE LIVE ON UNISWAP WITH NEW LIQUIDITY ON MONDAY, WOULD REQUEST EVERYONE TO JOIN THE COMMUNITY AND BE A PART OF THIS MISSION, www.unos.finance , https://t.me/unoswapfin

for more updates on listing join out telegram group to stay tuned the announcement, bounty campaigners, tweeters are all welcome for upcomming campaigns scheduled to be held

Follow Unos Finance on the following platforms:
 ... Website: https://unos.finance
 ... Twitter: https://twitter.com/UnosFinance
 ... Telegram Chat 1: https://t.me/unostrading
 ... Telegram Chat 2: https://t.me/unoswapfin
 ... Telegram Announcements: https://t.me/unoswapfinance

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store