Recapitulation of WaggleNetwork PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 29th September, 2021
Time: 15:00 UTC

The WaggleNetwork PROJECT team was represented by @Jakewaggle who judiciously shared with us detailed knowledge and information about WaggleNetwork PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on WAGGLE?

ANS: Hey guys I'm Jake project lead of Waggle Network. Waggle is founded by ex-founders from VCs and executives from launchpads across Solana, BSC, Polygon, and Ethereum, Waggle has a strong pipeline of exclusive deals from project teams who are seeking to raise additional liquidity post-TGE for the continuity of their innovations.

As more interesting projects are being built on different chains, Waggle will be bringing these opportunities to our community to participate in top projects in the space.

Our Waggle community will be able to participate in exclusive deals to purchase vested tokens at a discount to their market price. So imagine getting top traded projects are $1!

Q2: Can you introduce WAGGLE , what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS:

Waggle resolves the two major challenges:

1. Liquidity for Projects
2. Investment Opportunities for Retail Community.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS:

Waggle Dashboard is fully integrated with Solana, BSC and ERC20 you can view your entire secondary market holdings here: https://app.waggle.network/dashboard

The image is our roadmap and we're way ahead of our roadmap actually stay tuned for more info!

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS:

We have partnered with top tier launchpad in each chain - spreading the spirit of multi-chain for deal flow. Waggle aims to bring our community the best listed projects at a discounted price.

Q5: Can you give an overview of YOUR Tokenomics, and the UTILITY of the $WAG ?

ANS:

The Waggle (WAG) token is the utility token for the Waggle Market Platform and accrues value via:

1. Long-term holding incentives - holders who lock the token will receive % of platform fees and tiered participation opportunities for fundraising rounds conducted on Waggle Market

2. WAG token holders can participate in project evaluation & votes to decide which projects on Waggle Market will be featured

3. Incentives to provide liquidity for WAG tokens on-exchange

Attached is also our Tokenomics breakdown as well!

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Hi! 💹 Waggle Network just finished an Airdrop campaign for the community $16 000. Do you plan to make more activities like this to keep the community active and also for rewarding the community?

https://mobile.twitter.com/baykusbirligi/status/1443234769349849089

ANS: Hey thanks for the question! For sure, Waggle is built for the community we will be having alot of internal rewards as well as giveaways!

Join us here: https://t.me/wagglenetwork

We'll be releasing a Waggle community quiz with exciting giveaways next week!

Q2: Waggle was able to complete a whopping $3m seed funding round recently, so what's next? Will you be providing the community the opportunity to get involved with waggle itself? Will this raised fund play any role in building your Marketplace platform?

https://twitter.com/ZekeJay5/status/1442471275700576260?s=09

ANS: hahah this is actually exactly what we plan to do! Once we grow waggle together with you guys we'll be doing a community raise for Waggle to get you guys into vested Waggle tokens at a cheaper price!

Most of the funds raised are channeled to development cost. Waggle Marketplace is already ready and we plan to launch some projects post Waggle IDO on 8th Oct so mark the dates it's going to be fun!

Q3: Reading your whitepaper, I came across Bees of various types on Waggle Network which are Mini Bee, Worker Bee, Drone Bee and Queen Bee. What do these bees represents. It seem they are kind of LEVELs or ranking systems since bees are social animal with different functions ? How can a person achieve higher rank within these ranking system ?

https://twitter.com/cuteballoonn/status/1442484768575143936?s=21

ANS:

These Bees are essentially tiered participation - having these ranks you have to hold X amount of $WAG tokens in exchange you'll be able to participate in $X amount of USD in the primary listings.

Q4: Waggle aims to give reliable first-level projects to the community to invest in. But how do you decide if the project is legit or a scam? Which things do you see in the projects before proceeding?

https://twitter.com/Rakesh200x0/status/1442430165397639172?s=19

ANS:

Projects listed on Waggle it will be at a discount of trading price.

For example project X is trading at $100

Waggle will empower retail investors and community members to purchase project X at $30 with a vesting schedule of 12 months!

Primary markets is always an opaque scene to retail investors but that is what drive the best returns. Ultimately its Diamond hands that win and waggle brings that to you.

Q5: Waggle aims to give reliable first-level projects to the community to invest in. But how do you decide if the project is legit or a scam? Which things do you see in the projects before proceeding?

https://twitter.com/Rakesh200x0/status/1442430165397639172?s=19

ANS: To us security and quality is of upmost importance we have a 9 step rubrics that our due diligence team conduct before listing any projects and we want to involve our community in our due diligence structure as well with our governance system.

Meaning join and stake $WAG you can get to vote and decide on projects being listed on Waggle.

Q6: One of the purposes of Waggle Network is to provide an opportunity to purchase vested tokens. But how can we be able to do that? What are the requirements to get selected to purchase vested tokens?

https://twitter.com/Rakshitx5/status/1442401051978596353?s=19

ANS: For community to participate you have to hold or stake $WAG tokens and when project pool is launched on Waggle you guys can participate in it!

We will distribute your tokens which you can claim on your Waggle Dashboard!

Waggle Dashboard will reflect all your secondary and primary investments

What's interesting to share with the community is that we are working on enabling community to trade their vested tokens that is bought off waggle as well! It's mentioned that we will have that live on Q1 2022 but we are pushing it ahead to Q4 2021!

So stay tuned for that it's going to be a whole new market place like you guys never seen before!

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Do join us at https://t.me/wagglenetwork

We'll be having our community quiz with tons of prizes to giveaway! IDO is on 8th Oct so get your $WAG there! I'll see you guys there!

Website: https://waggle.network/

Waggle Network Discussion: https://t.me/wagglenetwork
Waggle Network Announcement: https://t.me/waggle_network
Twitter: https://twitter.com/wagglenetwork
Medium: https://link.medium.com/CmG7W0xfEjb

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.