Recapitulation of WHIRL FINANCE PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Friday, 05th March, 2021
Time: 11:00 UTC

The WHIRL FINANCE PROJECT team was represented by @MrGreen00x and @Karenword who judiciously shared with us detailed knowledge and information about WHIRL FINANCE PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the Whirl Finance project?

ANS: I'm Mr Green from Whirl Finance. I work there as consultant. I'm into Crypto since 2017.

I'm learning crypto, blockchains and many other things. And now I'm into DeFi space!

Team Flash X and Whirl Finance got me into this project. We come up with a good project concept since their main network is on Binance Smart Chain.

It's DeFi economy is growing.

And now, I'm here to share and spread the word for better understanding about Whirl Finance.

- Team Whirl Finance

I'm Karen, Marketing manager of The project. With over 8 years of Experience in the Crypto space. I've heard various positions in the industry.

Q2: Can you introduce the Whirl Finance project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: Whirl Finance is a MultiCoin Crypto Wallet securely stores your crypto assets in the most simple and easy way.

Truly mobile-friendly, supporting major cryptocurrencies like Bitcoin, BNB, Ethereum,Ripple,and more.

Whirl as utility token will be used to buy Crypto and this will be integrated to wallet app.

Whirl can also be used for farming.

We intend to solve is to bring out the real value of our asset in order for our project to move on and also for correlation.

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: We managed to list whirl in Bakeryswap and Pancakeswap.

We open farming for whirl.
Whirl-Bnb (Lp get interest in adding liquidity in whirl-bnb also) and stake in kindcow tk earn kind which already live in market also.

We did applied to:
1. Coingecko
2. CMC
3. Coinpaprika

And the big news for today is!

https://twitter.com/ProBit_Exchange/status/1367717600579317765?s=20

And whirl wallet app will be released in the month of April.

Official trading of whirl in probit will start on March 8.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS?

ANS: We have partnership with Kindcow Finance.

It is also a DeFi project runs on Binance Smart Chain as well as Whirl.

It is a form of farming (liquidity staking). Where you stake lp token (whirl-bnb) in their platform and you will get their kind tokens and also you earn interests in whirl-bnb at the same time.

Its a win-win situation for the Whirl project and to its investors.

Probit exchange also, we did managed to complete the signing and legalities, thats why whirl will enter to their exchange this coming March 8.

And we will have partnership with Flash X Ultra for more farm pools and to their "bet" features through game.

In Addition.

There's a lot of other partnership still under way, And more announcement on this should be up soon. Because negotiations is almost done with one. So I urge the community to watch out for this.

Q5: Finally in this segment, Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the Whirl Finance token?

ANS: These tokenomics was on presale stage. And we did managed to follow it.

Token allocation (Presale stage)

Presale: 500M whirl
Pool: 300M whirl
Staking: 100M whirl
Developments: 50M whirl
Team: 20M whirl
Future event/airdrop: 30M whirl

Over 100M whirl burned making 860,000,000 whirl left as its new total supply.

Total supply minus 50M whirl has been sent to burn address.

Check on BSCscan:
https://bscscan.com/token/0x7f479d78380ad00341fdd7322fe8aef766e29e5a

Whirl as utility token has 2% burn power which makes the total supply decrease and force to burn and cannot be recover forever.

Good thing about this:
1. Reduce circulation
2. Pool will become healthy
3. Whirl will be more valuable
4. Scarcity leading more demand.

Whirl is used now as a token for farming. Whirl-bnb to get kind tokens and many more pools will open in the near future.

Whirl can be use to buy crypto. The exchange will be integrated in whirl wallet app for easy exchange in just few taps.

More partnerships in the future - new usecases.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: What is the main mission and ultimate goal of $WHIRL ?Which part of the project are YOUR TEAM mostly focused on right now? I want to ask, Which one is most important for you in developing the community or increasing the value of $WHIRL ?
https://twitter.com/raj67895290/status/1367792030454194182?s=20

ANS: The mission is for every to see the true value of what they have, it goes beyond just holding a wallet. There's more to that than just using a wallet. We're here to improve the state of humanity in the present world. The security system of the project is constantly being upgraded, the Community is as important as see the increase of the value of $Whirl so both are in full focus.

Q2: Considering that WHIRL FINANCE use a fee of 2%, and everything is destined to the Burning wallet, so how do you generate the funds to keep growing?
https://mobile.twitter.com/TonyMon253/status/1367645769642225665

ANS: Yes! Whirl has 2% burn power which the total supply keeps decreasing.

The burn will happen once moved, purchased or sold in the market.

It will not be recover forever.

How to generate fund?

You must add it to liquidity in Pancakeswap. You will earn interests in a form of whirl and bnb also.

Then the added whirl-bnb will become pancake LP and you can stake it to kindcow.finance.

Choose the whirl-bnb pool and stake!

Thats how you do it!

Q3: Whirl Finance aims to be secure by having a verified contract on BSC, however a platform like yours must have cybersecurity elements to prevent attacks and losses of assets. How will you secure the users assets?
https://mobile.twitter.com/Zurox16/status/1367685839225036801

ANS: I think your questions has been answered in the same sentence you provide, We have a team currently on the issue of Cyber security. We’re currently developing some superb element to be integrated into the wallet for the total safety and security of assets for everyone associated with us.

Q4: As We know from 8 march We can trade $WHIRL on PROBIT exchange. So tell us What Do you expect from us ( AMA lovers club community) . And When will you come on Binance platform?
https://twitter.com/IPSAmitGoyal/status/1367792941205315587?s=19

ANS: whirl will officially starts trading in Probit (top 28 exchange in volume).

We expect that you support whirl through buying token whirl. Dont worry we have healthy pool and the liquidity is good. Farming is open and liquidity is locked forever.

In Q2 we will list Whirl in Hotbit.

And about Binance, maybe in few years. When supply is down by 50% that will make whirl so valuable.

Q5: I think that what would make the application stand out would be specifically a combustion mechanism, the demand for Whirl will surely grow and it will increase the value of the product. How much is the designated amount of coins that they usually burn? And in that case can all the coin burning transactions be verified? Are you open to the public?
https://twitter.com/Carl_crip/status/1367676672284241923?s=20

ANS: We're very transparent in whatever we're doing, that's why most Community members have come to term with us, all information concerning our burning mechanism are all live in our channel. You can go and have a look. Then you can testify and also share to others.

Q6: Lately listed on Probit. This is one of big exchanges as far as many people agree on. What is your target figure for listing exchanges at the end of the year? https://mobile.twitter.com/CryptoQueenStar/status/1367791906009341956

ANS: There's no limitation to this, We can hit all time high. We could probably challenge with the big guns. So watch out.

Q7: How many other blockchain networks will the Whirl-Wallet app support in addition to BSC? Is Whirl's security mechanism enough to secure users when hackers are now more sophisticated, making the security standards of MultiCoin Crypto Wallet even higher?
https://twitter.com/kinglive887/status/1367538039417802752

ANS: There will be a lot of chains to be supported by whirl as the days goes by, A lot will be implemented.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Whirl Finance is now officially live on Bakeryswap and Pancakeswap!

CONCLUSION:

Thank you AMA LOVERS CLUB. I'm sure it won't be long, I will return here again. For now keep support our project. Because sooner Whirl will be a force to be reckoned with, so I urge you not to miss the opportunity of being a wealthy man.

Trust in me, trust in the team of whirl finance project and trust the process.

We can do it right, we can earn this right and together we can grow more.

Grab your whirl and hold it like your life savings. You will not lose at this rate.

Buy whirl and farm it.

#Support the project.

Official trading of whirl in PROBIT exchange on March 8. https://t me/whirlfinanceann

Buy Now in Bakeryswap:
https://www.bakeryswap.org/#/swap?inputCurrency=0x7f479d78380ad00341fdd7322fe8aef766e29e5a

Info:
https://info.bakeryswap.org/#/token/0x7f479d78380ad00341fdd7322fe8aef766e29e5a
Buy Whirl in Pancakeswap!
https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap?outputCurrency=0x7f479d78380ad00341fdd7322fe8aef766e29e5a

Farming is now open. Ask admin for assistance.

Set slippage to 5%

Price Chart:
https://unidexbeta.app/bscCharting?token=0x7f479d78380ad00341fdd7322fe8aef766e29e5a

Price bot (see trades):
https://t.me/BinanceRocketWHIRL

Official telegram: https://t.me/WhirlFinance

Website:
https://www.whirl-finance.com/

Twitter:
https://twitter.com/FinanceWhirl

50M whirl has been sent to burn address! Plus whirl got 2% burn rate thus supply keeps lowering.

Smart contract:
https://bscscan.com/token/0x7f479d78380ad00341fdd7322fe8aef766e29e5a

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store