Recapitulation of YOLK Finance AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub

Date: Saturday, 3rd October, 2020

Time: 11:00 UTC

Image for post
Image for post

The YOLK Finance team was represented by Mr. Rob Neil, Marketing Manager for YOLK Finance. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your team to us, and also your background?

Ans : Hi, My name is Rob Reil, an entrepreneur here from US. I am the Mrktg Manager of YolkFinance and we planned this blockchain technology with the team 1st Quarter of 2019. We invested time, money and do brainstorming how this Token works.

Then this YolkFinance is a network of independent nodes that provide a decentralized encrypted database service. Which now this will be the next future in Ethereum blockchain network.

Q2 : Can you introduce YOLK FINANCE to us, what problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s your Unique solution in this DeFi season?

Ans : Well, some unsecured transaction now from different blockchain which will cause losing of money. Yolk Finance is a platform for the future of funding that is built on top of the Ethereum blockchain. It accelerates growth of start-up companies by offering tools and services that save both time and resources. Investors can use services to divide their investments between various services like P2P loans, crowdfunding, etc. The first version of the Yolk allows startups to launch and manage crowdfunding and ICO campaigns.

We also Protecting investors interest. While we are helping start-ups to raise the funds, we care about investors whose investments’ protection we wish to guarantee to the maximum extent. The voting system gives the investors bigger control over their investment.

Q3 : Can you share the top milestones you have achieved and the milestones you want to achieve with timelines? Also share your roadmap.

Ans : The ultimate goal of YolkFinance is to be the all-in-one solution and offer a wide array of services from market to finance. Our clients — both corporate and private ones — will access all the services they need from a single platform. Blockchain technology gives us the chance to make your finances grow faster and give better returns.

At this moment, we are developing our own wallet with our own blockchain, Cyber protection services API integration and tournaments release. Continuation of an active marketing campaign to attract end-users.

Implementation of AI technology in YOLK API and YOLK SDK. Addition of new mechanics using AI into the list of game mechanics.

And other development where you can see to our website. You can visit at https://www.yolkfinance.com/

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : What is the best wallet recommended to store/use $YOLK and experience features of $YOLK Finance?

Ans : For now, we are recommending ERC20 Wallet compatible for YOLK Finance but soon we will release our own wallet with our own blockchain and API. More details will be seen on our website.

Q2 : Does YolkFinance offer a token burn to maintain the value of token? What is the listing price of YolkFinance? On what exchanges will it be list?

Ans : Yes ofcourse. We will. Once the $YOLK FINANCE presale was unsold per round, we will burn it. We have also a backup fund to maintain the good price of our project token. Another thing is we will list our token in UniswapProtocol and some other Big Exchange Marketplace. And we will be listed on Hotbit on Oct 10, 2020.

Q3 : Do you have plan to list on Binance?

Ans : We are looking forward with that. Binance, Poloniex and Bittrex is our Main goal Exchangers but for now, we will start for UniswapProtocol and Hotbit.

Q4 : What is the listing price of Yolk? On what exchanges will Yolk token be listed?

Ans : We are scheduled to be listed on Hotbit this October 10, Next is Uniswap then soon hopefully is Binance

Q5 : What is Yolk finance? 2.When is the pre -sale ends? 3. What stage are you at?

Ans : For more info about $YOLK Please visit our website yolkfinance.com

Presale ends in Oct 7, 2020.

We are on Round 2 now.

Image for post
Image for post

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : I’m an “ ethical hacker and experience developer “ , do you have plans for hackathon so as to checked the securities of your ecosytem periodically and also invited developer’s to build on Yolk Finance?

Ans : Sure, as our Token was called NEXT GENERATION SECURITY you can try to hack our token and we will reward you big thing!

Q2 : What is total supply ? Are your plans to focus on market or to grow community?

Ans : As of now our Total supply is 17,000 $YOLK and will burn more soon once we have an unsold token on our presale. BOTH, we market this token while we grow our community

Q3 : Can you tell us the motivation and benefits for investors to hold $YOLK in a long term investment?

Ans : The ultimate goal of YOLK FINANCE is to be the all-in-one solution and offer a wide array of services from market to finance. Our clients — both corporate and private ones — will access all the services they need from a single platform. Blockchain technology gives us the chance to make your finances grow faster and give better returns.

Q4 : Are you a global project or local project? Can anybody anywhere use Your project without any restrictions?

Ans : We are Global.

Q5 : Why naming Yolk?

Ans : Yolk Finance is a platform for the future of funding that is built on top of the Ethereum blockchain. It accelerates growth of start-up companies by offering tools and services that save both time and resources.
Investors can use services to divide their investments between various services like P2P loans, crowdfunding, etc. The first version of the Yolk allows startups to launch and manage crowdfunding and ICO campaigns.

CONCLUSION

Q1 : Before leaving, do you have any Final Words you would like to share? And please do good to share every useful links to YOLK FINANCE project.

Ans : Thank you everyone for participating this AMA. I’m so greatful to be part of this Q&A Portion lol. Anyway, please always DYOR before investing on a token and be vigilant. I’m glad that you guys are doing great. Have a good weekend!

PRESALE IS LIVE: Round 2
Please be advice that we will never pm your first, there’s a lot of scammer pretending to be admin

Always check the contract address before you send your eth

Heres the official contract address

0xa54A6767aFdd9e1d3Cb9045FC9612ABBF3DA0DE9

How to participate:

Please only send maximum: 5 ETH

Presale address below:
0xa54A6767aFdd9e1d3Cb9045FC9612ABBF3DA0DE9

Price and date
1st round $17.88 | SOLD
2nd round $30 | October 4–5, 2020
3rd round $60 | October 6–7, 2020

Individual cap: 5 ETH
Individual minimum: 0.1 ETH
Excess ETH will be refunded.

Note:owner and admin never pm you first
If you have any question please contact these persons on our telegram group (t.me/yolkfinance)
Owner:
@robreil
Admin:
@reinami08
@Lun_kuy
@winkystart
@ELProfessor14
@adamsmithyolk
@Cryptomaizer

Follow YolkFinance on the following platforms:
… Website:
https://yolkfinance.com/
… Twitter:
https://twitter.com/YolkFinance
… Telegram Group:
https://t.me/YolkFinance
… Telegram Channel:
https://t.me/YolkFinanceChannel

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

TWITTER: https://twitter.com/amaloversclub

TELEGRAM GROUP: https://t.me/amaloversclub

TELEGRAM CHANNEL: https://t.me/amaloversclub_channel

MEDIUM: https://medium.com/@amaloversclub

Written by

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store