Recapitulation of Zenith Finance AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 21st November, 2020
Time: 18:00 UTC

The Zenith Finance team was represented by @DavidClintonZF. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on Zenith Finance

Ans : I’m DAVID A crypto enthusiasts. I’ve been in the crypto world for so many years now. It took us a year of planning and research before we launch our project. My team are just a couple of friends whom I’ve known for a long time. But they are not here in this group now. I think that’s all for now.

Q2 : Can you introduce the Zenith Finance project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitve advantage

Ans : Zenith Finance Vault is created to provide an extra level of security for crypto based assets.

We can simply say it provides an Anti-reentrance attack.

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : We just launched the project.

Our road map is on the website we have amazing plans like launching our mobile app. https://zenithfinancevault.com/

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : What will you do To make sure that your security features is very save for user transactions, and other users data? Because the security is very important to make user engagement and user grow. That’s also make user feels ZenithFinanceVt is worth to use!

Ans : We would contract an open source organization like Quantstamp or ConsenSys to help with audits of our smartcontracts, with time we would appoint active and supporting members of community to help with weekly report of the entire network. This would give us a 100% leverage on transparency.

Q2 : I don’t know so much about blockchain’s wallet security. So can you explain for what is Anti-reentrance protection used for and how it protect wallet?

Ans : Today lots of smartcontracts get attacked through a reentrancy attack which can occur when a hacker creates a function that makes an external call to another untrusted contract before it resolves any effects.

Q3 : What is the difference between the two consensus protocols used by Zenith, ZETA and XANDER? Why have you decided to use two types of consensus engines? How does ZETA and XANDER differ from other protocols such as PoS, DPoS or PoW?

Ans : The ZFV consensus mechanism is a hybrid consensus algorithm of both Proof-of-Work and Proof-of-Stake. Our consensus model is based on concepts described in the Proof of Activity protocol by Iddo Bentov et al. They described a process of extending Nakamoto Proof of Work via Proof of Stake to increase the security of the network while reducing the dependence on miners as the only contributor to network security.

Q4 : What is the function of the ZetaJs Javascript library within the platform? Does this library operate in conjunction with the VMs of Zenith to write add-ons that extend the functionality of ZetaJS? If so, how does Zenith benefit from this?

Ans : Zetajs is the Javascript library for interacting with Zeta APIs. ZetaJS integrates with existing decentralized applications to enable Zeta integration. It has a modular library architecture, allowing for custom VMs to write plugins to extend Zeta functionality.

Q5 : You stated on your website that ZFN will have two consensus engines on launch: ZETA and XANDER. What should users expect from these two engines?

Ans : Yes, we would be launching these two engines.
Today, developers find It difficult to create new, expressive assets with liquidity and reach. In fact, many types of assets that currently exist are simply not traded in efficient ways. And our solution is to digitize and deploy assets through ZETA or XANDER.

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : Zenith Finance Vault has a planned roadmap for Wallet integration available on Google Play, Windows and Linux. What features will the wallet present? Does each OS have a different wallet function?

Ans : They would all have the same functionalities. All our client side apps are built on a cross platform framework. web might have more integrations with other services.

Q2 : DEFI, finance, security, yield farming,
Which of the following above is zenith finance Vault currently focused on ?
What other products do you plan launching soon ?

Ans : Security and Defi for now.

Q3 : Can I do without KYC when registing on Zenith finance Platform?

Ans : Yes for now.

Q4 : As I am a developer with knowledge of programming languages such as solidity, C ++, Java etc., can I create Dapps on your platform ? And HOW easy to create dapps on you platform?

Ans : Our platform is EVM compatible. You can easily migrate from other EVM supported networks like Ethereum or Quorum.

Q5 : Will Non-Fungible Tokens (NFT) and non-crypto-natives be included in your project? What are its role within the Platform, how do your users benefit from them?

Ans : Every form of token asset will be supported. One key aspect we are looking at also is media based tokenization. With an excellent transaction throughput we love to disrupt some other industries like music and gaming.

CONCLUSION

Where can buy token @DavidClintonZFV Share the link please

Ans : Presale is starting tomorrow https://zenithfinancevault.com/buy-token/

Zenith Finance Vault (ZFV) PRE Sale will be LIVE ON
22ND NOVEMBER 2020

You will be able to BUY ZENITH FINANCE VAULT (ZFV) tokens with ETH.

1ETH = 50 ZFV

What is Zenith Finance Vault?
Zenith Finance Vault is developed to provide an extra level of security based on an Anti-reentrance attack protection structure. It features all the convenience of a secured blockchain wallet while adding important features allowing user transparency and freedom. Zenith Finance Vault is our answer to issues faced by the crypto community over the last decade.

🌎 Twitter
https://twitter.com/ZenithFinanceVt

💧Medium
https://medium.com/@zenithfinancevault

💥TelegramCommunity
https://t.me/zenithfinancevaultdiscussion

👉TelegramChannel
https://t.me/zenithfinancevault

📌 Website
https://zenithfinancevault.com/

🚀GITHUB
https://github.com/ZenithFinanceVaultT

🔥Whitepaper
https://github.com/ZenithFinanceVaultT/ZFV-Whitepaper

🌟Smart Contract
https://etherscan.io/token/0x517b54fe8ee3b7463dd0532c8ff452b25d287fb0

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store