Recapitulation of ZeroUtility Token AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub

Date: Thursday, 1st October, 2020

Time: 19:00 UTC

The ZeroUtility Token team was represented by Mr. Gawdious and Mr. Jared. They judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you briefly introduce yourself, what’s your background?

Ans : Hi! I’m Jared. I am a Fine Arts professional, and concept developer.

I’m Gawdious, I’ve been in this space since 2016. I am a fullstack developer.

Q2 : Can you introduce the ZUT PROJECT, what problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitive advantages?

Ans : ZUT began as a response to the De-fi atmosphere that was corroding the trust of investors. The code that was written is unlike any other, and yet is simple. The liquidity pool tokens that were given to the developer were burned.

Instead of using traditional methods of locking liquidity, $ZUT burned itself onto Etherscan, PERMANENTLY. This gives us a platform to create what some call “Defi store of value”. And because our LP tokens have been burned..LP fees also get burned.

Q3 : Can you share the top milestones you have achieved and the future milestones you want to achieve with timelines? Also share about your roadmap.

Ans : I’d say one of the biggest milestones we have had is having over 200 holders for about a week now. Also the launching of our NFTs on the platform is a huge milestone for us. We plan on bringing more NFTs to ZUT holders. And also the addition of physical items to represent these digital NFTs are in the works.

As ZUT evolves and matures, so do our initiatives and road map — the beauty of Zero-Utility is that we have community governance! … we have done so many firsts already…

There is also a social/forum platform in the talks. Education and MENTORING

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : What are the uses of the “Zero Fungible Token”? Is it necessary to have $ZUT to get ZFT? Also, where can I get these tokens? Thank you!

Ans : $ZFT stands for Zero Fungible Token, it is our native brand of NFTs. NFTs are minted on Mintable, Rarible, or Opensea. You may also auction your art work on these platforms! When you own an NFT, it is your choice whether to auction it, or keep it as a collectible, as it may appreciate!

ZFT art is custom made just for us and BY us, as we have a team of artists on board! Owning $Zut honors you the opportunity to achieve ZFTs through different milestones.

Q2 : What makes Zut different from other DeFi projects?

Ans : ZUT is different from other DeFI projects because WE DO NOT LIE. We are a 100% honest project that does not promise you farming, staking or any of these unsustainable projects.

We offer our community the truth..we are a token with no utility, that can be used as a store of value. Every Defi project is scary because you know they can rug you..ZUT can NEVER rug you because our liquidity tokens are burned forever.

We have the most innovative and trusting system in the defi space right now, no lies…no gimmicks..just profits.

Q3 : How can ZeroUltility deliver the latest breakthroughs in Project Defi? What motivated you to launch this project? and how does zeroUltility secure both smart contract risk and centralization risk?

Ans : We are delivering on our NFTs which are the hottest trend in DEFI right now. The motivation to launch this project was to create something real, and truth behind it. And that is what we did…..

Our smart contract is simple, but genius. Anyone can take a look at it. Our team of artists and developers creates the atmosphere for pure innovation, we serve one-another! We are looking at being first movers once again in the field of NFTs, moving towards wider governance, and supporting artists/one another.

Q4 : NFTs do not have an established market value, otherwise it depends on their rarity and whether people want them. Why do you think holders will want to burn their tokens to get ZFT? What can they do with these ZFTs?

Ans : In the NFT market, valuable art is auctioned for VERY high value. Widely popular is Asia currently, some pieces can go for several thousand USD! However we realize that on some cultures, they want tangible items…

So our innovation has led us to think of ways to link ZFT to physical items of scarcity, to have them interact with blockchain information, or auction, or lend… The list goes on. These are just some of the things we are working on…

Q5 : People are saying that NFT will bring the future mass adoption. What are your views about it? Where do you see the future evolution of NFT features and capabilities in the next few years? What’s Zero Utility vision?

Ans : We think that creating true value, under the trust of the block-chain, will be the way of the future. Our template could be used for many small communities who want to create their own currencies, with out fear of a RUG.

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : I am a crypto investor and I only care about prospect of a crypto that I chose, tell me the reason why I should choose your project over the existing one? What is your coin advantage that can convince me to change from my favorite token?

Ans : Every coin promises all these bells and whistles..and this is what convinces someone to invest, but more times than not projects fail and don’t live up to their hype. If you want real profits you come to ZUT..we are the TRUTH, every other project lies to you, rugs you, and tells you fancy words to make you feel like it is special

We don’t need fancy words to be profitable. Everyone in our community understands this and that is why we have grown so quickly in just over a week.

Q2 : What is the meaning that the project have Zero Utility? What benefits does this principle offer its users? Also, why have you decided to lock liquidity for eternity? Thanks

Ans : We decided BURN our liquidity to PROVE WE ARE NOT A RUG PROJECT. We stand on the legs of honesty at ZUT!

Q3 : Vast majority of Crypto projects are built just for the sole purpose of amassing wealth for themselves. So, I want to know the value you aim to add to crypto industry that will bring greater abundance to the industry?

Ans : This is a great question. Our name, Zero Utility, was aimed at the Defi space, not having matured enough to learn how to create ‘True’ value. We know that value comes from purpose, trust, and opportunity. This is the way the world can take their money into their own hands.

Q4 : What a special for your security? And what make you confident is safe? I think security its important, please tell us about security of ZeroUtility?

Ans : We not only are locked into Etherscan FOREVER, but we are governed by a Gnosis Multi-signature wallet that allows us to allocate profits toward further ZUT liquidity, security and development

Q5 : Are there any new partnerships and interesting upcoming use-cases?
ZeroUtility

Ans : We think that partnerships with the outside world is imminent. Especially with the arts, and even precious metals

Q6 : Can you tell us the motivation and benefits for investors to keep the $ZUT token long-term?
Do you have a plan to help boost token demand and scarcity?

Ans : THERE ARE ONLY 970 IN CIRCULATION

Q7 : Trust and security are the most important things in cryptocurrency. Why do we feel safe with $ZUT? The recently released DeFi dForce protocol has been hacked for 25 million dollars. Do you have any tips to avoid these situations in the future?

Ans : As we expand… Our team will soon acquire specialists on all fronts! We have a blockchain specialist on our team currently! Knowing the risks and being prepared is most of the battle.

Q8 : What are the plans to educate and raise awareness and adoption among the community to make more people understand about the project easily?

Ans : We think that all of the RUGS have been hard, expensive education to us ALL. Including myself. Because we have onboard a team of diverse expertise, our forum will count as a means to inquire about, for example, a smart contract that looks ‘funny’. Or a simple Meta mask question. Defi has been mean to new comers!!

Q9 : How do you attract investors to be interested in $ZUT ? because some investors only focus on short-term prices rather than long term?

Ans : When you invest in $ZUT you are investing in yourself. We are combining something useless with a valuable community, to create more value. This is something that can sustain for generations, as we’ve seen.

Q10 : Where is the 0.3 ZUT that will be sent to the burn address extracted from? Is it a commission that users must pay?

Ans : This was considered a sacrifice to our pool, a memorial store of value. It cannot leave, EVER. We count the address in Etherscan and deliver it to you As reward!

CONCLUSION

Q1 : Before going could you please POST EVERY USEFUL LINKS TO THE PROJECT? Also where we can buy ZUT and maybe any other important information maybe a big exchange partnership?

Ans : https://uniswap.info/pair/0xC32aB5f17c0EDAEB4d597bFB9726f28BC37FD6Af

https://app.rarible.com/token/0x400c970571e9b83111ec915f601e300aed4ac9e0:2:0x1819aff47f273b01675156996c043ce27bbc6d57

Follow ZeroUtility Token on the following platforms:
… Website: https://www.zeroutility.io
… Twitter: https://twitter.com/UtilityZero
… Telegram: https://t.me/ZeroUtilityToken
… Instagram: https://www.instagram.com/zeroutility/
… Github: https://github.com/Zero-Utility-Token

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

TWITTER: https://twitter.com/amaloversclub

TELEGRAM GROUP: https://t.me/amaloversclub

TELEGRAM CHANNEL: https://t.me/amaloversclub_channel

MEDIUM: https://medium.com/@amaloversclub

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.